Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mure süütelukuga või signaga või ma ei tea millega. Mure on suur!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mercedes-Benz on siis E270, 2002 aasta ja 210 kerega. Mure algas eile. Lihtsalt võtmest ei käivitu, ükski tuli põlema ei läinud enam, ainult raadio hakkas tööle. Kuidagi siis võtit logistades pika peale siiski käivitus. Sõidab ilusti, probleeme pole, kui muidugi käima sai. Õhtul veel korra käisin sõidus ja jälle ikka enne pusisin käivitamisega. Koju jõudes ei õnnestunud enam puldist uksi sulgeda. Panin siis võtmega ukse lukku. Täna hommikul ei avanud muidugi enam uksi ja käima ka ei saa panna. Võtit lihtsalt keerata ei lase, süüde sisse ei lähe. Rool lukus. Ainult kui võtme süütelukku panemisel hakkab raadio tööle, muud mitte midagi. Milles võiks asi olla? Kuhu ma peaksin pöörduma? Autoga esindusse sõita ka ei saa. Ahjaa, kas võib olla asi selles, et reedel kukkus võti maha asfaldile ja see võti tuli puldi seest välja. Aga samas siis kohe vahetult kõik toimis veel. Olen igasuguste nõuannete ja arvamuste eest väga tänulik.
Proovi teist võtit.
Kas sellest võiks abi olla? Igal autol peaks ikka oma võti olema või?
Oma auto teist võtit, igal autol peaks olema vähemalt 2 süütevõtit.
Ai selles mure ongi, et auto on Saksast toodud ja teist võtit kaasas ei olnud. Ma siin ise mõtlesin, et äkki esinduses oskavad mind aidata. Pidi vist olema variant et tellivad uue võtme. Kui ikka on võtmes häda.
silberi hind on üle 5k autokey pakub ka oma odavamat teenust, igaüks ise otsustab kas hea või odav teenus.
Ma leidsin nüüd kellegi vana postituse sama probleemiga. Eks siis homme võtan Silberiga ühendust. Seal vist mehel keegi tuttav ka. Igal juhul million tänu!
Siiski enne kui lähed Silberisse proovi nii:
Kuna võtme pesa puldi sees on kulunud siis võti ei ole korralikult puldis sees.
Koht kust võtit saab puldi seest kätte suru korralikult puldi poole.

Millest see tuleneb?
Võtit eemaldatakse süütelukust valesti ehk tiritakse võtmehoidjast. Kuna aga võtmehoidja kinnitub võtme külge siis eemaldub võti 0,5 mm puldist ja tirib endaga kaasa ka ülemise korpuse ning enam süüdet keerata ei saa.
No mina aru ei saa :S On ju võimalik uksi avada ja käivitada ka ilma võtmeta? Aga igal juhul proovin järgi!
Teeme puust ja punaseks.
Nii näeb välja tagant kinnise korpusega võti:
[Pilt: 49245-korras.jpg]

Nii aga võti mis on eemaldatud süütelukust, tirides võtit võtmehoidjast:
[Pilt: 85874-praoga.jpg]
Seda ma sain aru jah oma naisemõistusega, aga... ilma võtmeta ainult selle plastmassist jublakaga saab ju ka uksi avada ja käivitada. Saab ju? Ma veel ei ole proovida jõudnud aga homme hommikul uurin asja lähemalt.
Auto Key Service
Madara 31
5087905
Loomulikult saab. Aga millele tahtsin vihjata ongi see, et tihtipeale avaneb see korpus väheke ja siis süütelukk ei tunnista võtit.