Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w211 parkimisanduri vävimine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere kaasfoormulastele

Nimelt üks andur w211 suri ära ning silberist sai ostetud uus.Kuna andur ise oli ca 800 eek ja lisavärimine 750 eek mis veidi ulme hind.
Kui nüüd ise värvida siis milliseid tootjavärve eelistada või millist tehnoloogat rakendada ,et andurit ei riku.
Või sel vahet ei ole alla gruntvärv+värv+lakk

jädes vastuseid ootama

djkillerWink
kui oleks ostnud värvitud anduri, siis mis oleks olnud hind? anduri värvimine 750 on ok hind.
(11-09-2010, 05:07 PM)punnsilm Kirjutas: [ -> ]kui oleks ostnud värvitud anduri, siis mis oleks olnud hind? anduri värvimine 750 on ok hind.

andur oli alal 900 eek ja kui värvimine on suht sama kallis kui andur siis sry küll

värvida on aint pöidla suurune pindala
kui oelks värvida terve jooks siis 750 eek on mõistlikWink
Selle anduri värvib 100 krooniga ka ära. Telli kuskilt värvipoest auto värv aerosoolis ja kahekomponentne lakk aerosoolis. Muidugi sellisel juhul kokku ca 300 krooni.

Mingit erilist teemat ka värvimisel pole - värv peale, lakk ka ja asi ok.
(12-09-2010, 07:08 PM)indrek Kirjutas: [ -> ]Selle anduri värvib 100 krooniga ka ära. Telli kuskilt värvipoest auto värv aerosoolis ja kahekomponentne lakk aerosoolis. Muidugi sellisel juhul kokku ca 300 krooni.

Mingit erilist teemat ka värvimisel pole - värv peale, lakk ka ja asi ok.

tänud soovituse eest
vaatasin garaazi ja kõik oli olemas ning töö tehtud
Isegi Silber värvib neid aerosooliga + lakiga ära. Neil on muidugi levinumad värvid olemas (hõbedane ja must). 750 EEKi - keegi on kuskilt kõrgelt kukkunud.
100 krooni, seda siis kui viid junni SALAJA töömehe kätte töökotta ootama, millal sama värvi asja nagunii värvima hakatakse, et siis sama tuulega üle tuisata. kui hakata eraldi värvi segama... arvuti hakkab kõigepealt räuskama,et alla 250gr segada pole ilus ja kui ikka tahad segada 100gr, siis tuleb välja et pooled komponendid jäävad panemata kuna isegi suurema koguse sisse oleks mõnda läinud 0,1gr. ja pärast omanik ütleb, tra- anduril ja liistul tooni vahe sees.
tahtsin öelda seda, et vin-i järgi saab ju tellida valmis värvitud asja, andurid ja liistud ja selline pudi-padi, ilusti karbikestes või pehmeks vooderdatud paberkottides. klassikule vist ei saa aga teistele küll.
muidugi juhtub ka nii, et tellid värvitud aga tuleb ikka värvimata...
mõnedele automarkidele saab ka stanged värvituna tellida. seda kõike siis originaal varuosana.
Aerosoolvärv vastavalt tellimusele maksab alla 200 krooni, sellega värvib isegi pool tiiba ära. Kui püstol olemas on, siis saab tellida ka 100 grammi värvi - pole probleemi ja kui isegi tekib väike erinevus, siis seda pole märgata, kuna andur ise on niikuinii eraldi detail ja märgatav niigi - väike värvierinevus seda ei muuda.

Aga teema algataja sai selle tehtud ja veelkord - 750 krooni on ikka megasumma sellise töö eest