Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K:Kes tegeleb värvimisega hobi korras/omal käel?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oleks siis vaja mõned detailid kas parandada/värvida,või hea hinna puhul terve auto värvida.Soov Tallinnast,kuid võib ka kaugemale ära viia.
Firmadel ei ole mõtet ennast pakkuda,kuna rahadega ei ole kiita.
Pakkumised paluks PS. Siis saaks täpsemalt asja arutada Nod
Mis detaile sul vaja teha on. Väiksemate asjadega pole probleeme.
uuri siin 58018730 gennadij
telefoni teel hinna ei oska öelda !
Ok uurin.Kas teab veel keegi kedagi...kunagi jäi meelde,et mingi vanem härra kuskilt linnast väljas värvis üle -5 tuhh ...aga ei leia seda ülesse enam kuskilt.PM töö ei ole ju keeruline/aega nõudev...võin ka ise abiks olla(kerge pahteldus)...tähtis et oleks soodne.Palju seda värvi(tavaline must)-lakki ikka clk peale läheb(kui üleni värvida nt)
kas tahad clk-d keldris värvida kuskil ???
UnibrowEi...mitte päris,aga jah,pean arvestama rahakoti arvelt....kuigi usun,et mõni mees saab nn keldris suht sama tööga hakkama nagu kuskil firmas
(11-09-2010, 04:57 AM)Preda Kirjutas: [ -> ]...kuigi usun,et mõni mees saab nn keldris suht sama tööga hakkama nagu kuskil firmas

Vat seda tegelast, kes kellegi teise auto on nõus ~5 kiloeeguga üle värvima oma "keldris" nii, et tulemus on hea kuni väga hea ka kolme aasta pärast, tahan mina ka näha.Nod

Kõik autod on ilusad paar kuud peale üle võõpamistEusa_whistle Kvaliteet (eriti eeltöö!!!) tuleb välja paari aastaga.

Tegelikult ei taha ma seda inimest mitte näha, vaid mul on talle kohe kolm autot pakkuda tegemiseksIcon_twisted
Noh garaazis tegemine ei tähenda just kehva eeltööd, pigem kehva maalritööd, kuna ilma kambrita on võimatu pakkuda tolmuvaba maalritööd. Aga 5 k ei viitsi keegi jah niipalju vaeva matta, et hiljem roostet välja ei viskaks.

Mul näiteks esimene 126 värviti ära 1000 krooniga ja seda isegi kambris, kui olin ise eeltööd ära teinud. See 1000 krooni oligi ainult töö raha kohalikule Vändra automaalrile, kes pani püssi kätte ja lasi üle.

Aga eks tulemus oli ka vastav - lakk jooksis mitmest kohast, ehkki jah selle peale peksmist lihvis maha. Meie eeltöö tuli pidem nähtavale.
Ei ega ei pea tingimatta kogu auto üle värvima,võib ka lihtsalt need kohad üle teha,mis ise tegin...aga jah selleks peab autot ise nägema.Midagi väga hullu seal ei ole,teaks täpselt mis moodi teha ja saaks õige värvi,usun,et saaksin ise ka hakkama...Ega perfektseks usun ise tehes teda ei saagi.Oleks vaja siis inimest,kes aitaks.