Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W210 220D 1996a. põlevad tuled armatuuris!?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Suur mure oma Mercedesega, Armatuuris põlevad praktiliselt kõik tuled: ABS,ETS,ASR,käsipidurituli jne, ilmselt peaaegu kõik mis seal põleda saab. Probleem algas ilmselt sellest, et unustasin ööseks raadio mängima ja hommikuks oli aku praktiliselt tühi ja auto käima ei läinud. Enne seda olin ka korra märganud armatuuris taolist seisundit aga seda ainult sekundiks. Ahjaa, kiirust ka ei loe peale nende tulede süttimist, pöördeid samas jällegi loeb. Harva kustuvad ära kõik tuled peale SRSi ja kõik muu toimib nii nagu peab. Kasutasin otsingut aga ei suutnud kuidagi leida sama murega teemat. Kes vähegi kujutab ette milles probleem võiks olla andku palun teada, olen igasuguse info eest väga tänulik.
Ettetänades.
Endal oli 99a mudelil sama jama. Sai kellade plokk ka lahti lammutatud ja seal sees üks rada maha põlenud. Kuna rada väga peenike siis jootma ei hakanud ja panin uued kellad. Töötab.

Siiski anomaaliad võivad olla erinevad. Kõigepealt tuleks käia ära diagnostikas ja kui on võimalik siis proovida kuskil korraks teist kellade plokki.
Palju seda pardapinget on? Mis seisus on aku? Kuidas genekas end üleval peab?

Ja kõige tähtsam: mida auto enda kohta *le kurdab?
Aku on suhteliselt läbi, täna mõõdan pinged üle. Samas see viga võib olla kellaplokis endas, sest minuarust ABS ja ASR töötab, teen selle täna kindlaks.
Nii, pinged kõik mõõdetud ja nendega probleemi ei ole. Käisin täna diagnostikas ka. Midagi head sealt teada ei saanud, palju erinevaid veakoode mida kustutada ei saa. Vead CAN liinis, ABS juhtplokile ei saa üldse ligi. Arvatakse, et ABS juhtplokk on vigane. On kellegil veel mingisuguseid ettepanekuid?