Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W126 el. kardinad
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Autol ei toimi tagaakna el. kardinad - suriseb, aga midagi ei liigu. Küsimus järgmine: kuidas see kardina paneel lahti käib?
Saan aru, et see plastist kobudik aknalaual peaks kuidagi üles lahti tulema. Samas murdma ei taha hakata (a la "nüüd tean kuidas lahti käib, kahju ainult, et enne ära suutsin lõhkuda").

Auto on 89. aasta W126.
pead eemaldama tagaistemseljatoe, kõlarikatted ning siis kogu tagaaknapaneeliga koos saad selle kardinamehhanismi maha . . . siis sealt keerad kruvid või poldid lahti ning tuleb kardinamehhanism lahti.

Ja siis hakka viga otsima . . . paras peavalu see jamasüsteem seal.
Ennem keera see varras ka lahti, mida pidi kardin liigub, mis kruvidega ülemisse laepaneeli kinnitub, sedamööda liigub plastmasskõri, mis on sama nagu antennides, üldjuhul on need määrimata ja lähevad rabedaks ja katki seetõttu...Kui oled kardina kätte saanud, siis vaata, lase vool peal, kas keerab selle teleskoobi välja, kui katki, siis uut vaja, kui tuleb tervelt määri see julmalt sisse. Siis teine probleem võib olla veel kardina vedrusammas, mis kardinal pinget hoiab, kui kardina alla lased, siis kas jookseb üldse sisse või ei? Kui ei pead otsast lahti tegema ja vaatama mis sellel viga on.....
Kui korda saad, siis kaks soovitust - kasuta ja määri....
Suured tänud nõuannete eest!
Eks proovin siis lahti harutada.