Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 300D ´86 w124 odomeeter ei tööta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tervist!
autoks MB 300D `86 W124 mure on siis sihuke, et odomeeter ei loe, spidomeeter töötab aga väiksel kiirusel hüppab, milles võiks siis probleem olla?
Oled proovinud nullimise nuppu erinevalt sisse suruda? Vahepeal jääb lugeja kinni, siis aga nullija nupuga mängides hakkab lugema.

Proovi erinevate kaugusteni suruda.
(18-08-2010, 02:16 PM)hents99 Kirjutas: [ -> ]Oled proovinud nullimise nuppu erinevalt sisse suruda? Vahepeal jääb lugeja kinni, siis aga nullija nupuga mängides hakkab lugema.

Proovi erinevate kaugusteni suruda.

ma nagu proovisin aga ei midagi aga kuidas sa arugi saad et nüüd toimib, et tuleks sõidu ajal teha? aga kas kallade plokki on väga keeruline ära võtta et mehhaaniliselt aidata natuke liikuma või ala õlitada?
Ei ole keeruline. Natuke pusimist ja käes see ongi. Otsinguga peaks kaks põhjalikku juhendit välja tulema.

Kas odomeetri korduv nullimine liikumisel ei pane numbreid liikuma? Meite säästukal tuleb vahel mitu korda vajutada, et uuesti lugema hakkaks.
(18-08-2010, 03:06 PM)v6sa Kirjutas: [ -> ]Ei ole keeruline. Natuke pusimist ja käes see ongi. Otsinguga peaks kaks põhjalikku juhendit välja tulema.

Kas odomeetri korduv nullimine liikumisel ei pane numbreid liikuma? Meite säästukal tuleb vahel mitu korda vajutada, et uuesti lugema hakkaks.

aga kas on mõtet lahti võtta, no eks ma katsetan kui naine autoga koju jõuab, igatahes tänud
Mu aparaadil jääb teinekord näit kinni, kohe pärast nullimist, st nullidest edasi ei lähe. Tööle hakkab siis, kui sõidu ajal nuppu all hoida ja esimene sada meetrit ette kerib.
(18-08-2010, 04:45 PM)umm Kirjutas: [ -> ]Mu aparaadil jääb teinekord näit kinni, kohe pärast nullimist, st nullidest edasi ei lähe. Tööle hakkab siis, kui sõidu ajal nuppu all hoida ja esimene sada meetrit ette kerib.

ma alles ostsin konkreetse auto ja tal on ka päevasõit nullis aga eks ma proovin
nullimisnupuga jebimine ei aidanud, mis võiks veel aidata? ja kui lahti võtta mis siis selle odomeetriga head teha?
Kuna enda kutsikal sama mure sattusin netis sobrades hea õpetuse peale. See käib küll W201 kohta, kuid W124 on üsna sarnane selles vallas. W124-jal saab spidotrossi armatuuri alt lahti keerata kui käsi läbi juhtmerägastiku suruda ja turvatala vahelt läbi väänata.

https://docs.google.com/fileview?id=0B7y...l=en&pli=1
Endal sama jama. Peaks ka proovima.
(03-11-2010, 10:55 PM)Werewolf Kirjutas: [ -> ]https://docs.google.com/fileview?id=0B7y...l=en&pli=1

Kusjuures olen kah odomeetri võlli/hammasratta ''väljajooksmist'' kogenud. Piisas vaid hammasratta tagasi surumisest ja kõik toimis jälle.
Minul ka 124 -e odomeeter kõigepealt töötas ainult pidevalt nupuga mängides, muidu ragises, nüüd aga ei tööta üldse, sealjuures ka spidoka osuti hakkas hüppama Icon_evil, teeb ainult sellist häält nagu pingpongi palli laua ja reketi vahel põrgatades Icon_lol
suured tänud teile Icon_smile minu odomeeter igatahes töötab nüüd
sellest eelnevast palju abi, aga odomeeter töötab kuskil 100 km ja siis on jälle sama häda. Crybaby
(24-01-2011, 03:47 PM)r.k Kirjutas: [ -> ]sellest eelnevast palju abi, aga odomeeter töötab kuskil 100 km ja siis on jälle sama häda. Crybaby

Äkki siis tarvis tiba liimi võllile panna, et see hammakas seal kinni püsix.
äkki kellegil vedeleb mõni spidokas kuskil? suutsin enda oma ära lõhkuda!