Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W201 roolivõimu õli vahetus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis tglt selline et sooviks roolivõimu õli vahetada ja sooviks teada kuidas seda tehakse, et kuidas õli välja lastakse ja milline filter sinna läheb ja palju seda õli jne..
äkki on kellegil võimalus piltidega näidata

aitäh heade õpetuste eest ette äraSmile
Ei oska keegi midagi pakkuda?Eusa_dance
Võta filter välja, tõmba potsikust voolikuga või mõne muu asjaga kõik õli välja mis kätte saad, võta lahti tagasi vool, pane auto käima ja kalla totsikusse uut õli nii kaua peale kuni hakkab normaalset värvi õli tagasivoolust tulema.
Pane uus filter sisse ja kalla õli tase normi.
Filter on võimendi õlianuma põhjas.
(18-08-2010, 08:44 PM)Laur Kirjutas: [ -> ]Võta filter välja, tõmba potsikust voolikuga või mõne muu asjaga kõik õli välja mis kätte saad, võta lahti tagasi vool, pane auto käima ja kalla totsikusse uut õli nii kaua peale kuni hakkab normaalset värvi õli tagasivoolust tulema.
Pane uus filter sisse ja kalla õli tase normi.
Filter on võimendi õlianuma põhjas.

aga kas äkki ennem peaks õli välja laskma ja siis filtri välja võtma ja ennem filtri panema ja siis uue õli sisse!?
Õli kulu tuleb siin kohal hetkel lihtsalt suurem kuna see, mis sa tegema hakkad on läbi pesu.

Ei mingit filtrit enne, kui oled läbipesu tehtud saanud. Nimelt: Tagasivoolu peadki selle pärast lahti keerama, et kui sa mootori käivitad ja uut õli peale hakkad valama, siis tagasi voolu jaoks võtad potska, kuhu lased läbipestava õli sisse, siis kui sealt hakkab tulema normaalset värvi õli, mida uuest pudelist valad, siis peatad protsessi, lülitad mootori välja ning ühendad tagasivoolu, filtri ja valad normini ning kinnitad roolivõimu õlianuma.
Mingi hetk v~iksid kohe kindlasti vaadata, et tase normis oleks.