Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w201 detailide alane info
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline mure siis,et kuna on plaan üks MB w201 190E ära osta,millel on oma 10 detaili puudus või tuleks välja vahetada. Õnneks tegu pole, loodetavasti väge defitsiitsete detailidega, kuid kuna ma pole MB varem omanud ei kujuta ma ette millised need detailid välja näevad? Ehk keegi oskab siit foorimist mulle anda või linkida pildimaterjali,et ma ära tunneks õige asja kui seda ostma lähen või näen kusagil lammutuses või doonor masina küljes.
Päris kõiki detaile ma loetlema ei hakka kuid, mõned olulisemad.

Ehk siis ootan pildi materjali järgmiste detailide kohta:
Radiaatori ventilaatorist (elektriline peaks olema w201?)
tuulekoda radiaatorile
õhupuhastaja plastmass toru(õhusuunaja)
originaal antenn

Kui palju pole küsitud võibolla teab keegi ka linki kust saab vaadata või alla laadida kasutusjuhendi w201le?

NB! Unustasin täpsustamast,et tegu on bensiini mootoriga autoga!

Tänud ette
Kasutaja hardtop
Ei saand vist päris hästi teemale pihta, kuid proovin. Või õigemini ei saa ma aru, mis sa nende piltidega teed?

Kas sa tahad autot osta, millel on need detailid puudu? Või on sul auto, millele vaja neid puuduolevaid detaile, aga sa ei oska osta, kuna ei tea, millised nad välja näevad?

Ventilaator on elektromagneetilise siduriga. St relee annab magnetile pinget ja rakendatakse ventilaator järgi.

Tuulekoda käib radiaatori ja mootori vahele, radiaatori külge. Võid ju ette kujutada, milline ta välja näeb. Vaata mõnda suvalist kapotialust pilti.

Õhupuhasti toru - täitsa suvaline perforeeritud plastmasstoru, musta värvi.

Originaalantenn - pole vist raske ette kujutada, milline on välimus. Kas nüüd originaal on elektriline või mitte.
Üritan asju selgemaks teha:
Auto kavatsen ära osta, selles pole küsimus(pigem lähiaja küsimus) aga jah need loetletud detailid on puudus. Jah kuna tõesti,pole mul ettekujutust momendil milline üks või teine asi võiks välja näha siis sellest ka teema ajendatud.
Kõige suurem mure on selle ventilaatoriga, kuna ilma selleta läheb linna sõidul mootor väga ruttu keema, seega see peaks olema esimene asi,mille ma pean ostma.

Pilte küsisin kuna tuttaval vedeleb ka "igasuguste" Mercedes-Benzide juppe võimalik,et tal on ka see ventilaator, ilma seda nägemata nagu on raske tuvastada, milline see siis on? Kuna seal hunnikus on asjad segiläbi ja võimalik,et ka mitte Mercedes-Benzile kuuluvaid osi siis oleks justkui näidist vaja.

Usun,et tuulekoja,antenni osas polegi see foto just nii oluline,leidsin juba siit foorumist paar auto fotot mille on need küljes, seega see mure on lahenenud.
Mina läheneskin tootekoodide ja VIN koodidega sellele teemale, siis on kindel et mööda ei pane. Ehk siis kerekoodi järgi saad teada mis tootekoodiga ventilaator, vms jupp on ja milleks ta asendub kataloogi järgi või milline ta enne oli. Seejärel saad hunnikus sobrada ja vaadata mis kodiga need asjad seal on.