Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: k:w140 spidokas jupsib
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kasutasin otsingut aga ei miskit. Viga selline et siis kui süüde sisse keerata siis tuled armatuuris vilguvad- kütusereserv,6lisurve ja turvavöö. Mootor tööle pannes tuled kustuvad, toimima jääb ainult temp.näidik ja kell. Vahel s6ites vilgutab jälle neid tulesid ja korraks toimivad ka ülejäänud näidikud. Siis jälle kustub. Vahetasin kaitsmed, kontrollisin massid spido tagant. Ehk on kellegil olnud sama viga.
Arvatavasti sul mootori juhtmed ära mädanenud ja tuleb vahetada/uued teha. Otsi kuskil on selle tegemisest ka foorumis juttu olnud.
(13-08-2010, 09:30 PM)kaido Kirjutas: [ -> ]Arvatavasti sul mootori juhtmed ära mädanenud ja tuleb vahetada/uued teha. Otsi kuskil on selle tegemisest ka foorumis juttu olnud.
Tänud vastamast.Eks tuleb siis harutama,m66tma hakata.Huvitav, kui suur on t6enäosus et vea saab diagnostikas teada.Kas viga v6ib olla ka mingis anduris? V6i ongi nii et ootan 1.5 kuud diagnostika järjekorras ära ja siis tulemus ikka mingi katkine juhe ja otsi ja haruta. Niipalju veel et auto asub rootsis ja teenuse järjekorrad pikad ja teenus ise ka mitte odav et niisama proovida. Vaja ka ennem bilprovningus käia ja ülevaatus teha et üldse ringi liikuda saaks. Seda aga ei saa teha kuna kellad ei tööta Smile. Nii siis olengi portsu otsas SmileTerv.
(14-08-2010, 01:42 PM)Laur Kirjutas: [ -> ]http://www.restoreyourmercedes.com/merce...build.html

Tänud. Seda videot vaadates tekkis küll tunne et peaks vist auto majast kaugemale parkima Smile
Nii, mootorijuhtmestik kontrollitud. Väga heas korras. Oksüdeerimisjälgi ka pistikutest ei leidnud. Geneka laadimine ka vist ok, 14.3 akuga ja 14.6 akuta.ABS ja ASR töötavad. Kaitsmed kõik uute vastu vahetatud. Kaitsmeplokis alumised ühendused ka ok. Süütelukk ka ok. Imelik on see et kui plõksutada suunatuledega siis lööb armatuuris tuled vilkuma. Tundub siiski nagu mingi massi puudumine. Mootori ja kere vaheline mass ka ok. On ehk kellegil veel nõuandeid mida vaadata.
Ette tänades.
Tavaliselt on see olnud KI sisene viga. Olen ka samuti mitmekl korral selle veaga jännanud, aja lõpuks ikka lukku pannud Kella ploki enda. Viga pärast vahetust koheselt kadunud.
Oleks huvitatud samuti kellade plokki eemaldamist puudutavast infost .
Vaja sealt tagant paar pirni vahetada , aga lahti võtta ei oska .