Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Suure paagiga mudelid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Tere,

Mind huvitab millistel mercedeste mudelitel väljalaskevahemikus 1980 - 2000 on suured kütusepaagid. Uurisin veidike googleist ka ise ja leidsin et E-klass mudeleid leidub 90l paagiga. Huvitav kas on ka suurema paagiga mercedese mudeleid?

Aitäh!
kerel w140 on paak 100L
W126 olen ka tungi abil peaaegu 100 sisse saanud. Hea välja ka tõmmata, sest paak on kõrgel.
(13-08-2010, 03:21 PM)benzest Kirjutas: [ -> ]Tere,

Mind huvitab millistel mercedeste mudelitel väljalaskevahemikus 1980 - 2000 on suured kütusepaagid. Uurisin veidike googleist ka ise ja leidsin et E-klass mudeleid leidub 90l paagiga. Huvitav kas on ka suurema paagiga mercedese mudeleid?

Aitäh!
Minu124-jal paak umbes 95l ,tankimisel mahtus 92l ja tiba oli sees ka kindlasti.
Aitäh kõigile! Huvitav kas w124 on 90l paak ka diislitel?
Ma arvan küll aga äkki on universaalil ja sedaanil vahe.
Universaal 124 kui külg üles tungitada läheb sisse 70 liitrit.Praktikas proovitud.
93-95a bensukatel on raamatus kirjas, et E420 ja E500 on 90-liitrise paagiga. Väiksema mootoriga autodel reeglina 70 l , aga võib olla ka 90 l. Miks osadele 90 on paigaldatud, pole täpsustatud.
Tekkis ikkagi küsimus. Kas tõesti on kõigil universaalkerega mudelitel W124 ehk siis S124 samasuguse suurusega kütuse paagid? Vaadates eBays saada olevaid on näha erineva kõrgusega isendeid. Täpsemalt just pealmine valtsitud osa. Võib-olla on vahe selles, et kas auto on 5 või 7-kohaline?

Väiksem paak

Suurem paak
Kusjuures kunagi mingis Leedu autoportaalis müüdaval W124 universaalil oli paagi mahuks märgitud 100l.Keelebarjääri tõttu jäi asi täpsustamata ja praeguseni asi selguseta.Järsku keegi oskab aidata mingite joonistega,pakuks huvi küll.
Minu teadmised w124 paakide kohta: Suuremate mootoritega autod tulid pm standardis suurema paagiga, kuid suuremat paaki sai autot tellides ka väiksemate mootoritega autodele. Ei näe põhjust, miks ei oleks pidanud ka diislile seda paigaldama.
w124 sedaani suurem 90l paak läks suuremaks pagasiruumi arvelt, kuid universaali kohta ei tea. Loogiline oleks, et 7 kohaline universaal 90l ei mahuta.
Aga kas suurema paagi vahetus ikka kõikide seadustega kooskõlas on?
Suurem paak ilmselt nõuab esimese panipaiga kaotamist - muidu ei mahu ära. Mis omakorda ei luba lisaistmeid - seljatuge pole kuhugi panna.
Ma muidugi ei tea, kuidas on asjad viimase mudeliseeria ehk e-näolise lifti saba all - äkki seal on vajalikud sentimeetrid leitud kusagilt.

Mis aga puudutab seaduslikkust, siis paagi asendamise kohta ei tohiks kellegi kobisemist olla. Esmalt on tegemist tehasetoodanguga, mitte isekeevitatuga (isetegemine on ümberehitus, selle mudeli tehasepudinate keeramine mitte). Teiseks ei muudeta auto konstruktsiooni ega paagi asukohta. Ning mina ei tea, et kellelgi oleks ülevaatusel kontrollitud paagi mahutavustIcon_lol
Järsku kellelgi on pakkuda universaali W124 suurt paaki müügiks.
Mingi aeg sai SEC-iga käidud endale Venemaalt kütust toomas! Siis kehtis ka see seadus, et võis 10 liitrit kankus ka lisaks olla, nüüd vist seda enam pole, ei tea täpselt, pole 5 aastat käind enam! Minul käis see asi nimoodi, et kõigepealt lasin tanklas paagi täis, st. nii palju, kui mahtus, siis 25 liitrine kanku ka täis ja autoga kallaku peale Big Grin Seal kallasin kankust nii palju ära, kui mahtus, tavaliselt ca. 10 liitrit! Igatahes kõige rohkem sai korraga toodud 122 liitrit koos kankuga siis loomulikult, kusjuures kankus oli bentsu veidi üle lubatu, aga seda keegi ei kontrollind!
Auto24s on mingi diisel w124 250e müügis millel ka väidetavalt 100l kütusepaak
Neid sajaseid (95liitriseid) paake ikka leidub, lihtsalt tihtipeale ei ole auto omanikud sellest teadlikud. Kes ikka nii väga praeguste kütte hindade juures oma paagi pilgeni täidab-mõtlen just 124 omanikke kuna arvestades auto turuhindasid on 95 liitrine paagitäis päris suur % auto väärtusest.
(07-03-2011, 04:11 PM)Innu Kirjutas: [ -> ]Mingi aeg sai SEC-iga käidud endale Venemaalt kütust toomas! Siis kehtis ka see seadus, et võis 10 liitrit kankus ka lisaks olla, nüüd vist seda enam pole, ei tea täpselt, pole 5 aastat käind enam! Minul käis see asi nimoodi, et kõigepealt lasin tanklas paagi täis, st. nii palju, kui mahtus, siis 25 liitrine kanku ka täis ja autoga kallaku peale Big Grin Seal kallasin kankust nii palju ära, kui mahtus, tavaliselt ca. 10 liitrit! Igatahes kõige rohkem sai korraga toodud 122 liitrit koos kankuga siis loomulikult, kusjuures kankus oli bentsu veidi üle lubatu, aga seda keegi ei kontrollind!
Siiamaani saab 10 liitrit kankus tuua aga seda ainult luhamaal. Koidulas seda ei lubata. Passati paak on ka 80 liitrit aga ikkagi mahub 105 sisse st, et neil on paisumis varu.
passatil on mälu järgi plastik paak, mersul plekist. seega Mercedes-Benz paaki naljalt ei venitaIcon_razz ja sedaanil on paak tagaistme taga ja ühendustoru tankimiskohaga ka suht lühikeIcon_confused
(07-03-2011, 08:12 PM)hannes_s Kirjutas: [ -> ]Neid sajaseid (95liitriseid) paake ikka leidub, lihtsalt tihtipeale ei ole auto omanikud sellest teadlikud. Kes ikka nii väga praeguste kütte hindade juures oma paagi pilgeni täidab-mõtlen just 124 omanikke kuna arvestades auto turuhindasid on 95 liitrine paagitäis päris suur % auto väärtusest.
ja mis see jutt "tõlkes" tähendab? kardad ärandamist või on sul auto 24/7 müügis?
Ei saanud päris täpselt küsimusest aru, aga...
Ärandamist kardan loomulikult, müügis pole ühtegi autot pikemat aega olnud.
Mõtlen autosid, mida müüakse varuosadena. Mõni aeg tagasi sai ka ise otsitud seda suurt paaki ja tihtipeale polnud müüja ise teadlik varuosadeks müüdava auto kütuse paagi suurusest.
pidasin su protsendi juttu silmas. et mis puutub siia see kui suure osa auto hinnast moodustab paagitäis kütust? kas siis kui mul on vana lada siis ostan 5l kaupa kütsi!?

aga auto varuosadeks müüa tõesti ei pruugi paagi suurust teada, kui just enda vana autot ei lammutaIcon_cool
Lehti: 1 2