Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: Huviliste kogunemised
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
tekkis selline idee, et võtaks eeskuju teistes foorumites ja hakkas korraldama kuskil kindlas kohas iganädalast kogunemist. Ma usun et selline asi oleks vägagi teretulnud. Et juhul kui oleks piisavalt huvilisi lepiks kokku mingi koha ja päeva millal koguneda.Esialgu pakun ise tallinnat välja kuna elan siin. Kuna see toimuk iga nädal siis kes mingi korda ei saa tuldud tuleb järgmine kord Icon_cool
Ootaks siis kommentaare ja huvilisi Thumbsup
Me oleme sellest staadiumist ammu juba välja kasvanud, kus saame kuskil statoilis kokku. Kui vaja kokku saada, teeme seda üritustel, või istume kuskil maha. Samuti on meil olemas ka garaaaz ja kontor, kus kokku saada ja juttu ajada.

Oleme seda teinud ka
(11-08-2010, 06:48 PM)liisel Kirjutas: [ -> ]Et oleme nagu bemmimehed... Korraldame üritusi, nendest ei taha huvilised nagu üldse osa võtta.
ThumbsupThumbsupThumbsup
Näen iga nädal bemmimehi kogunemas ja siis linna peal paarutamas. Vabas õhkkonnas üritused on paremad ja meeldejäävamad.
Kuid on ju juba sel nädalavahetusel väljasõit kus vaid käputäis osalejaid.
See nv tuleb väga kõva üritus. Midagi sellist, mida pole veel teinud ka ju.
Ma arvan, et pane siia postitus umbes nagu see:

Tere olen Taavi. Olen Laupäeval kell 19.00 Võru Statoili vastas Nooruse parklas Punase Mersuga ja kes on huvitatud, tulge ja räägime mersudest.
(11-08-2010, 11:37 PM)taaviw126 Kirjutas: [ -> ]Ma arvan, et pane siia postitus umbes nagu see:

Tere olen Taavi. Olen Laupäeval kell 19.00 Võru Statoili vastas Nooruse parklas Punase Mersuga ja kes on huvitatud, tulge ja räägime mersudest.

Olen sama meelt. Huviline s.t mitte klubi liige vaid foorumi lugeja. Oleks rumal keelata, et ei, mingil juhul pole mingil kolmel/neljal huvilisel õigust kuskil a la tankla parklas kokku saada. Hoopis teine teema on klubi sümboolika ja muu sellesega seonduva kasutamine kokkusaamisel.
Samas on iga huviline oodatud klubi üritustele ja neid pole üldsegi vähe. Samuti ei mäleta ma sellist olukorda kus oleks tekkinud probleemi kellelgi pere ja tuttavate kaasamisest ühisüritusel.

Mõistvat meelt ja respekti!