Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 126 SEC konditsioneer
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ennem töökotta viimist uuriks, ehk kellelgi on olnud kokkupuuteid sarnase probleemiga või teab, kust abistavat skeemi leida.

Kondi pump ei lülitu (sidurile ei tule pinge peale), kaitsmed terved, süsteem tundub täis olevat. Kas võib olla, et vähese külmaaine kogusega ka tööle ei hakka?



Masin aastast 89. ning 5L 185kW mootoriga.
Võib olla küll, et ei hakka väikese või olematu kogusega tööle.
Või on näiteks kliimapumba relee oksüdeerund/mittetöökorras?
Skeemiga saaks mõlemat varianti lihtsamini kontrollida. Teab keegi remondimanuali soovitada?
Kahjuks siin eriti infot pole, aga ehk leiad.

Äkki kirjutad oma numbri või helistad 5204688, olen täna Tallinna tulemas, võiks vabalt teise relee prooviks kaasa võtta.
Esimese hooga vajalikku silma ei hakanud, kuigi kasulikku seal küll. Kus tal pumba relee asub? Viskan ennem pilgu peale. Olen mõneks ajaks tlnst ära, kuid ilmselt satun järgmise kuu jooksul palju liikuma ning saab vajadusel plaani genereerida.
(29-06-2010, 11:25 AM)Timot Kirjutas: [ -> ]Esimese hooga vajalikku silma ei hakanud, kuigi kasulikku seal küll. Kus tal pumba relee asub? Viskan ennem pilgu peale. Olen mõneks ajaks tlnst ära, kuid ilmselt satun järgmise kuu jooksul palju liikuma ning saab vajadusel plaani genereerida.

Pumba relee asub kahe "torpeedopleki/tuleseina" vahel. Seal, kus on ABS`i juhtplokk, ja muud releed. Relee peal peaks olema kirjas "Klima" vms.