Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: SRS tuli põleb W140-l
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuidas saab restartida SRS-i tuld ?
Huvitaks ka sama asi,kas kodustel meetoditel sellist asja üldse saab kustuada?Rolleyes
youtubes oli veakoodide kustutamis õpetus ja okidoki.ee oli see diagnostika aparaat ka müüa mis Mercedes-Benz veakoode loeb...
äkki on hoopis lihtsam viga. minul põles sammuti SRS airbag-i tuli kuna üks kaabel oli pistikust lahti (see, mis istme alt turvavöö kinnitusse jookseb)
Sain korda.. aga saab restartida ainult vastava aparaadiga.
kellelt sellist aparatuuri muidu küsima peaks , saaks ka teada miks mul see va tuluke seal põleb...
Meil ju foorumiski diagnostikuid olemas - eraldi teemagi selle kohta olemas.
Mina sain abi Keilas KMV-s (MB teenindus) 200 raha tahtsid.
Käisin eile Pärnu silberis ja mul küsiti srs tule kustutamise eest 120 eeku. SL - il.
(06-07-2010, 11:19 PM)siimruz Kirjutas: [ -> ]Käisin eile Pärnu silberis ja mul küsiti srs tule kustutamise eest 120 eeku. SL - il.

Aga kas seal selgus ka,miks see põlema oli üldse hakanud? Mis tavaliselt need põhjused üldse on,miks see tuli armatuuris süttib?
No minul oli põhjus see et rool oli korra maas ja air bag juhe oli lahti ning sai süüde sisse keeratud kogemata. Sellest ta ka põlema hakkas.
(08-07-2010, 10:31 PM)siimruz Kirjutas: [ -> ]No minul oli põhjus see et rool oli korra maas ja air bag juhe oli lahti ning sai süüde sisse keeratud kogemata. Sellest ta ka põlema hakkas.



Selgu.Peaks siis ka ilmselt minema korra diagnostika laskma silberis ära teha, loodame et mul ka miskit lihtsat seda põhjustabIcon_rolleyes
Kas 120eeku koos el.diagnostikaga ja tule kustutamisega kokku hinnaks?
Minul oli nii, et näppisin kõrvalistuja jalgade all olevaid pistikuid ja loomulikult oli ka süüde sees . Sellest ka see SRS-i lamp põlema läksgi.
Aga unustasin ennist mainimatta, et 200.- eegu eest lasin tervel autol restardi teha ja printisid ka vanad veakoodid välja.
No ma arvan et täis diagnosdt on ikka kallim. See oli pigem ikka veakoodi kustutamine.