Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 ei puhu külma
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Soetasin siin äsja w124 uuesti.

Silmapaistev probleem on aga selles, et rullikuid reguleerides ei puhu vastavat soojust ega külma, vaid max. temp'i. Kusjuures on mõlemad pooled annavad ainult sooja, kuigi on regullitud külmapeale. Eelmine omanik ütles, et pärast seda jama tulemist ei ole ka konditsioneer toiminud. Kust tasuks viga otsida, kus need mõlemad asjad kokkusaavad?

Sooja suve!

Henry
kas sul seal rullikute juures tuled põlevad
kui ei siis liiguta tagaolevaid juhtmeid ja kontrolli kas hakkavad põlema ja siis maki taga on kaks tembi nadurit vaata ka need üle
endal sain sellega sama jama lahendatud
Kui mu mälu mind ei peta, siis tal on sama kaitsme all tagurdustuled ja seesama salongiõhu temperatuuri reguleerimine. Kas kaitse on korras ja oksüdeerumata?

Umbes aastal 2000 lakkas mul ühel 230E autol salongi alati külma puhumast, kui tagurdasin ja siis sain teada, et kaitse kärssas mingi lühise tõttu läbi.
Aitäh vastuste eest!

Võtsin natukene aega, ja uurisin neid esimese pakkumise mis jagas sm. timka24. Tõsi, eelmine omanik oli selle pistika "poolkõvana" sisse jätnud ja nii jäi. See pistik läheb päris tugevasti omaasendisse ja on vähe teistmoodi lahendatud kinnitusega nagu enamus pistikud. Peale seda töötas hästi.

Paar küsimust nende nuppude kohta.
mis see esimene nupu funktsioon on?
teine nupp on EC ehk siis economy ( puhumine ilma konditsioneeri vahele sekkumata?)
ja alumine ring ( sise ringlus, mille jaoks sellist kasutatakse)

Vabandust sellist kentsakate küsimustega, aga mis sa saarlast ikka torgid Eusa_dance
kui said asja siis on hästi
ec on siis kliima kui tuli põleb on kliima väljas jah ülemine siis ei tule ette aga mis tähisega on
siseõhku ma siis ei tea kas keegi on kasutanud aga ära kasuta ka kuna ei tule ju värsket õhku peale võimalik et see on kanepisuizetajatele et mitte rikkuda ja lasta uut värsket peale ja et ei kaox neil midagiBadgrinBadgrin
pole mõtet

päikest teile