Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kasutatud murutraktor soodsalt?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nimelt siis niidetavat maad ikka omajagu (muruks ma seda nimetama ei hakka) ja keegi eriti ei viitsi niidukiga nühkida, kasvab ka mühinal. Mõte läks murutraktori peale, oskab keegi soovitada soodsalt? Kiire surfamine pakkus kõige odavama 7000 raha, ise mõtlesin 5000 raha hinnaklassi. Või jääb see hinnaklass pigem kategooriasse "Seiklusjutte maalt ja merelt?"

Tänud ette kes viitsivad teemat arendada ja vastata.
Endal oleks ka vaja murutraktorit Big Grin , endal iluaed liiga suureks kasvanud ja suht raske on seda iga 3 päeva tagant niita. Igatahes, murutraktoreid ei saagi eriti siin alla 500 euri ja need mis ongi, on juba igast kohast logud või aastast mine m.... . Selgitades asjaolusid, kui tahad murutraktorit, siis paraku peab suurem rahakott olemas. Nii minagi , kogun vaikselt, et ikkagi korralik osta ja pärast saab suurest vaevast lahti.

Edu otsingutel ::Big Grin
5000 on jba igavene hunnik pappi (kui sa just kroone ei mõtelnud) ja selle eest peaks juba üsna popi põka saama. isegi guugeldama ei viitsi sellise hinnasoovi peale hakata....et näiteid otsidaEusa_whistle

raud seal ümber on savi mis tootja, peaasi et mootor oleks hondaEusa_whistle

okei okei , pea 5 tonni http://power.catwees.ee/murutraktorid/hf.../1/144/164
Esimene post on tehtud, enne euri tulekut.
Icon_redfaceIcon_redfaceIcon_redface