Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kindlustusest...
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Kas kellelgi on olnud kokku puudet SALVA kindlustusega ,kuna täna sõitis üks BMW mulle tagant sisse ja tema kindlustajaks oli just SALVA.Tahakski teada kui õiglaselt naad seal otsustavad auto hinna üle jne.
Üks tuttav kes tegeleb autode remondiga ütles , et need kalkulatsioonid mis tema on teinud on läbi läinud.Vahest küll pidid venitama maksmisega aga ilma pole jäänud.Aga kui sa tahad autot kindlustusele anda siis selle kohta ei oska kahjuks midagi tarka öelda.Kas on tugevalt sassis?
Lõoke Kirjutas:Üks tuttav kes tegeleb autode remondiga ütles , et need kalkulatsioonid mis tema on teinud on läbi läinud.Vahest küll pidid venitama maksmisega aga ilma pole jäänud.Aga kui sa tahad autot kindlustusele anda siis selle kohta ei oska kahjuks midagi tarka öelda.Kas on tugevalt sassis?
suht halvasti tagatiib ,pamper,tagatuli,tulede all olev "liist" siis tundub,et ka tagaklaas on lahti ja siis pgaasnikuluuk on viltu ja ka vaakpoolne poritiib(tagumine)pole õiges asendis ,sest ukse ja tiiva vahel on ca 1cm pragu ,katuseluuk ei liigu enam õieti sisse ja välja ja muid väikeseid täkkeid seal
salvaga suht jama, ma oleks nibin-nabin kohtusse andnud. ilmselt pakuvad auto eest mingi 20k kui sedagi. ma müüsin enda oma kunagi 70-80k ja nad ütlesid, et maksab max 40k ja tahtsid sellega ära osta. aga ära anna alla, ütle et sind ei huvita ja allkirja ei anna kui segast peksavad.
kpihuse mõtteavalduse kustutasin mina ära,ei puutunud kuidagi Ermo küsimuse teemasse.
Suure tõenäususega tahavad ära osta, kui hind ei meeldi ära jumala eest kuskile alla kirjuta ja vaidle nii kuidas jaksad vastu neile, siis saavad aru, et lihtsalt ja soodsalt maha kanda nad sinu autot ei saa....
Rolz Kirjutas:Suure tõenäususega tahavad ära osta, kui hind ei meeldi ära jumala eest kuskile alla kirjuta ja vaidle nii kuidas jaksad vastu neile, siis saavad aru, et lihtsalt ja soodsalt maha kanda nad sinu autot ei saa....
Loomulikult pool-tasuta ma teda ära ei anna,kuna miski kaks nädalat tagasi vahetasin ka mootori ära ja peale sai 91. aasta mootor veel ja päris hulga muud uut nänni ka külge kruvinud
Uute autode kohta ei tea öelda, aga vanaraua hinna määrasid küll adekvaatselt. Tõsi, asi kippus venima... Aga kui ise peale käia, siis liikus küll.

Vähemalt on nende kahjukäsitlus mõistliku koha peal (ERGO oma on küll karu p**ses), et sinna oma autoga kohale liibata...
Nii kindlustuses käidud.Saadeti "NUULIKA" töökotta hinnkalkulatsiooni võtma....keegi muidu sellest kohast midagi kuulnud on üldse asub Vilde tee 98A
Aga jah arvatavasti kindlustus ostab välja kuna silmajärgi pidi remont minema ca20-22k
Salvakindlustus on üks igavene saast firma
Tüüpiline laks ongi neil et ostavad auto 20k ära
Ma jaman nendega juba pea pool aastat oma Mercedes-Benz üle.
Ja mulle tundub et nendega rääkimine küll tulemust ei anna.
Nende peale tuleb kohe LKF-ile kaebus esitada.
Siis saab asi kiirema lõpu.
Muidu jäädki kauplema...
Ermo Kirjutas:Nii kindlustuses käidud.Saadeti "NUULIKA" töökotta hinnkalkulatsiooni võtma....keegi muidu sellest kohast midagi kuulnud on üldse asub Vilde tee 98A
Aga jah arvatavasti kindlustus ostab välja kuna silmajärgi pidi remont minema ca20-22k

võta parem hitehhist(kirves) ja mõnest veel paremast kohast Smile mind saadeti kuhugi veerenni ja ka sinna nuulikasse, jätsin mõlemad kohad vahele.
Nii nüüd asi nii kaugel,et "SALVA" otsustas sedasi ,et minu Mercedes-Benz turuväärtus on 12 k eeku ja (mina alla 22k ei leidnud ühtegi muideks mis oleks tehniliselt sama korras) ja nende arust oleks mega hea pakkumine 8k ja see mölkis Mercedes-Benz jääks mulle.Mina sellega igatahes nõus polnud.
Remondi hind oleks olnud 14,8 k ja 16,5k.
Kas see remondi hind on su oma arvutus, või töökoja pakkumine ? Mul oli värvalist pakkumine 30 kilo peale, kindlustus maksis 15 kilo kätte ja jättis auto kah mulle. Masina korda tegemine läks tegelikult 7-8 kilo. Trikk oli selles, et Värval ei suutnud leida second hand juppe ja kalkuleeris kõik tutikate originaalidega.
h2x0r Kirjutas:Kas see remondi hind on su oma arvutus, või töökoja pakkumine ? Mul oli värvalist pakkumine 30 kilo peale, kindlustus maksis 15 kilo kätte ja jättis auto kah mulle. Masina korda tegemine läks tegelikult 7-8 kilo. Trikk oli selles, et Värval ei suutnud leida second hand juppe ja kalkuleeris kõik tutikate originaalidega.
need on töökodade pakkumised.Tagatiib on ise juba 3,5k (uus)
tagatuli 650 (uus)värv oleks 2,5k kg+lakk kumbagi läheks kuskil kg +pahtlid, kattepaberid ,tööraha jne.tuleb see summa kokku küll.
Ermo Kirjutas:Nii nüüd asi nii kaugel,et "SALVA" otsustas sedasi ,et minu Mercedes-Benz turuväärtus on 12 k eeku ja (mina alla 22k ei leidnud ühtegi muideks mis oleks tehniliselt sama korras) ja nende arust oleks mega hea pakkumine 8k ja see mölkis Mercedes-Benz jääks mulle.Mina sellega igatahes nõus polnud.
Remondi hind oleks olnud 14,8 k ja 16,5k.
no krt, ma panin poolega mööda...:evil: no comments@salva.
marek Kirjutas:
Ermo Kirjutas:Nii nüüd asi nii kaugel,et "SALVA" otsustas sedasi ,et minu Mercedes-Benz turuväärtus on 12 k eeku ja (mina alla 22k ei leidnud ühtegi muideks mis oleks tehniliselt sama korras) ja nende arust oleks mega hea pakkumine 8k ja see mölkis Mercedes-Benz jääks mulle.Mina sellega igatahes nõus polnud.
Remondi hind oleks olnud 14,8 k ja 16,5k.
no krt, ma panin poolega mööda...:evil: no comments@salva.
egas ma seda niisama ka ei jäta, kuna mul autoga eriti kiire hetkel enam pole siis võitlen kuni lõpuni st.minimaalselt 22k ja auto neile
krt, on ikka taktika, sul veel odav auto, aga kallimatega on ju sama teema. ei imesta, et kindlustusfirmade kasumid on pool käibest...:flaming:
nüüd asi siis nii kaugel ,et Mercedes-Benz remonditakse ikkagi ära.
Teadmiseks teistele siis kellel sama olukord võib kunagi tekkida siis mitte kunagi ärge olge nõus nede(kindlustuse) esimese pakkumisega ,peab ise kõvasti pinda käima ja tahtmist peale ajama
niih nüüd Mercedes-Benz remondist käes ...tegemata tööd:
tagakoopas olevad keevitusõmblused on enamuses mastiksiga katmata!!!!
tagakapotel on osad kriimud ja asjad värvimata jäetud värvitoonil on väike vahe( see vist sellest ,et mul selline värv et üheltpoolt vaadates roheline ja teisepoolt sinine....see igastküljest roheline !!!! värvitud muidu hindele 4) tagatuli on ka vististi pandud külge see mille ma Lõokeselt laenasin(saad tagasi kindlasti muidugi)ülevärviti siis tagatiib tagatagapamper ja tagapaneel(kuigi kindlustusest anti värvimisse tervetaga osa!!!!! Kuna hetkel kiire ja pole aega nende asjaga eriti tegeleda siis miski aja pärast vaja hakata nende tegemata töödega tegelema.
Kaevan küll veidi vana teema üles, kuid nüüd ka enda autol Salva kaudu keretöödesse minek. Kus su auto lõpuks siis ära tehti? Salva pakutavad kohad on:
1) Automaaler OÜ (Ädala4 tln)
2) Kultaro OÜ (Lepa4 loo)
3) Nuulika auto (Vilde tee 98A)
Neist vist ei tasuks autot ühtegi viia? Kui Hitehisse või Värvalisse viia, siis nad virisema ei hakka?
Lehti: 1 2