Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Ebay.com ja sealt ostmine.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
On meil mõni klubiline kes on sealt ostnud midagi ? Kuna ise pole sellega eriti kokkupuutunud aga tahaks osta sealt sellist asja õhukulumõõtja ,et äkki oleks keegi mulle abiks sellega.
helista estbay 55500585 ütle oksjoni nr ja tuuakse asi koju.
helista estbay 55500585 ütle oksjoni nr ja tuuakse asi koju.
(11-05-2010, 08:35 AM)Ermo Kirjutas: [ -> ]On meil mõni klubiline kes on sealt ostnud midagi ? Kuna ise pole sellega eriti kokkupuutunud aga tahaks osta sealt sellist asja õhukulumõõtja ,et äkki oleks keegi mulle abiks sellega.

Ei ole midagi lihtsamat kui ebayst ostmine. Sinu link on USA ebayle, soovitaksin enne vaadata a) saksa ebayd (motors.ebay.de) ja inglise ebayd (motors.ebay.co.uk) kuna sealt on transport odavam ja sa ei pea maksma kogu kompotti pealt üle 20% maksu.
Maksimine käib enamasti PayPali kaudu mis on lihtne süsteem, mis kasutab sinu krediitkaardi andmeid, kuid ei avalikusta neid otse müüjale (et too neid kurjasti ära kasutada ei saaks). Selle konto tegemine on väga lihtne.

Edu Biddimisel...
soovitan osta org.boschi,mis on kallim või siis odava u 39eurise asendaja.
See originaaljupp Silberautos maksab 5400 krooni. Seega mujalt tellides on ikka oluline vahe sees. Küll aga võiks mainida, kust saab kiirelt selle 39 EUR ise asendaja?
See viimane, mis panin on otseselt eesti müüja. Eesti rahas on umbes 1900 krooni kokku selle hind, arvestades, et transa raha ei tule. Võibolla kannatab ka paar-kolmsada alla ka kaubelda kui vana peale annad. Proovi ühendust saada
(11-05-2010, 08:35 AM)Ermo Kirjutas: [ -> ]On meil mõni klubiline kes on sealt ostnud midagi ?

diisel pihusti cdi
eesti 3800.- eek (restaureerimine)
saksamaa 100.- euro (restaureerimine)
eesti 7000.- eek (uus)
saksamaa 200 euro (uus)

relee diisel mootor
eesti 1800.- eek (uus)
saksamaa 800.- eek (uus)