Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Trimmerid ja võsalõikurid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Kas kellegil on tutvusi maaletoojatega või tegeleb keegi siin ise sellega? Ehk siis oleks soosv selline riistapuu soodsamalt saada. Ei põlga ära ka vähekasutatud riista, kui on soodsalt pakkuda. Eelistaks Husqvarnat http://www.husqvarna.com.ee/node2158.asp?pid=26&cid=54

Millise iseloomustuse annate RYOBI toodetele?
ise kasutan ryobi elektrilist murutrimmerit RCTA600 JUBA 4a ja pole mingeid probleeme esinenud!
asi käib 2jupiks ja lihtne kiirkinnitusega kokupanna,taga käepideme juures ülekoormuskaitse.
kaela teda riputada ei saa.
mingi moment loeti paremaks kui metabo ja makita-seda siis tööriistade seas.
Hea mõte endal oleks kah sellist trimmerit vaja millega saaks vajadusel ka võsa võtta see husqvarna sobib vist küll Olen ise ka partnerit vaadanud. Aga poodides sellsied ei taha kuidagi alla 5000 saada.
Kui keegi pakuks soodust oleks kah käsi võtma
Võta partner, tundub hinnalt soodsam kui Husqvarna aga kärab küll...omal juba 6 suve olnud, on küll nn. "pooletoobine" ehk mitte päris võsakas aga tööd teeb ja remonti pole nõudnud (va. küttefilter). Pidevalt niita ca 0,15 ha karjamaad kuna muruks seda nimetada ei saaks:tongue:
K6ike parim on sthil saksa oma:hump:
Kui tarvis saan ryobi oma kellegile odavalt muretseda . . .
Nii, ostsin siis Stihl FS 250-ne 7200 eeguga ja 2 päevaga juba 10 liitrit bena ka kulutatud. Võsaketast ei ole veel kasutanud. Tundub, et tegin õige ostu, ise olen rahul. Kahjuks ei oska teiste sarnastga võrrelda, pole enne sellist masinat kasutanud. Aga siin päris asjalik ja informatiivne jutt trimmeritest ja võsalõikajatest.
http://www.auto24.ee/foorum/foorum.php/M.../tid=55540
Stihl on hea. :hump: FS 250 peaks rohust jagu saama küll. Võsa tarvis võib lahjaks jääda... Kas 7200 oli kogu kupatus koos kaitsete ja tarvikutega?

Eelmisel aastal oli võimalus kasutada FS 350 ja oli hää küll. Madalal asuvat paaki on natuke tülikas tankida ja metsas peab talvel sellega ettevaatlik olema (suured traksidega poisid põtrade foorumis rääkisid)...

Endale ostsime Dolmar MS4510. Oli kallis küll (10 kEEK koos kogu modruga), aga selle eest on võimu piisavalt. Trimmipea jaoks isegi liiga palju - tirib tamiili pooleks. Aga selle vastu aitab jämedam ja ümar tamiil ilmselt :evil: Aga võserikku oli magus järada - vingutada polnud vaja, asi lõikas mõnuga...

Husqu ja Partner on põtrademaal suht palju laita saanud - endisest kvaliteedist pole peale Electroluxi alla minekut palju järele jäänud...

Eestiski ütles üks saemüüja mulle kord nii:
"Osta Husku, siis saame headeks tuttavateks. Iga aasta ostad mult midagi. Sakslast (jutt käis Dolmarist) ma Sulle müüa eriti ei tahaks - ostad sae ja tuled alles kümne aasta pärast uut ostma. Aga millest mina niikaua elan?"
Jutt käis siis kuluvosadest, mitte lollusest lõhutud asjade remondist.
7200.- oli võsalõikaja, traksid, trimmipea ja saeketas, trimmipea ja heinaketta kaitse, lisaks tuli osta prillid, võrgust näokaitse-sirm, heinaketas, õli ning uus ja puhas kanister. Kokku läks kogu krepel u. 7800.- eeku maksma.

Oluline aga oli see kelle käest selle ostsin, nimelt mees oli eelnevalt juba väga abivalmis ning andis nõu juba enne, kui arvatagi oskas, et tema käest midagi ostma hakkan. :hump:

Jah, ega ma sellega metsa lähegi, jääb teine ikka rohkem heinamaa kasimise relvaksUZI võib-olla aeg-ajalt mõne jämedama oksa tiigikaldalt või teeäärest ikka lasen ka.