Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: smart-key?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, on keegi hiljuti smart-keyd oma autole tellinud, mis hinnaks oli?Paar aastat tagasi käisin W210 smart-key ja süütelukku eest 16 kilo välja.Nüüd vaja W203 üks võti uus tellida.
4k~
(25-04-2010, 09:29 AM)rain Kirjutas: [ -> ]Tere, on keegi hiljuti smart-keyd oma autole tellinud, mis hinnaks oli?Paar aastat tagasi käisin W210 smart-key ja süütelukku eest 16 kilo välja.Nüüd vaja W203 üks võti uus tellida.

3500.-
Auto Key Service
Madara 31
5087905
Ei tea mida liisingufirmad ja KASKO sellisest teenusest arvab? Eriti kui pärast auto läinud on?
Siin vist see vahe ka, et kas tellid asendusvõtme või lisavõtme. Lisavõtmele tuleb lisaks ka siini avamise võti ja on seega kallim.

Ei väsi kordamast, et uus smartkey tasub ikka Silbrerist tellida.
(25-04-2010, 01:20 PM)marek Kirjutas: [ -> ]Siin vist see vahe ka, et kas tellid asendusvõtme või lisavõtme. Lisavõtmele tuleb lisaks ka siini avamise võti ja on seega kallim.

Ei väsi kordamast, et uus smartkey tasub ikka Silbrerist tellida.

210le tuligi uus võti , siini võti ja lukk, kuna oli ainult üks võti ostmisest peale ja see lakkas töötamast pole võimalik tuvastada kas võtme või luku viga.Praegu 203-l kaks võtit aga üks ei toimi, oleks tark vist üks juurde tellida juhuks kui teine lepingu lõpetab?Kui tehasest väljaantud kolmest siis nüüd üks lukus, üks ei tööta ja üks siis kasutuses siis tuleb ikkagi siini võti ka tellida?
silberist võeti veel notariaalne kinnitus omanikku tõestamaks mis läks tehasesse nende sõnul, kui nüüd liisingu firma omand siis peaks läbi liisingu seda ajama või?
(25-04-2010, 05:04 PM)rain Kirjutas: [ -> ]Praegu 203-l kaks võtit aga üks ei toimi, oleks tark vist üks juurde tellida juhuks kui teine lepingu lõpetab?Kui tehasest väljaantud kolmest siis nüüd üks lukus, üks ei tööta ja üks siis kasutuses siis tuleb ikkagi siini võti ka tellida?

silberist võeti veel notariaalne kinnitus omanikku tõestamaks mis läks tehasesse nende sõnul, kui nüüd liisingu firma omand siis peaks läbi liisingu seda ajama või?

203'l on vist 2 võtit tehasest? Siis telligi sellele katkisele võtmele asendusvõti ja saad odavamalt hakkama. (Kui korpus terve, siis paku katkist mulle Smile)

Liisingust pole midagi vaja mu teada, kuna passis vastutav isik kirjas.

Aga küsi Silberist üle ma pole 100% kindel.