Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 2.0D käigud kadunud.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mureks siis nelja käigune kast.
Olemas on R ja 3-4 .

1. ja 2. ei ole.
Esimese teise asemel on nagu tühi koht. Hooga kangist tõmmates vahest harva saab 1-2 sisse. Muidu on tühjus. See kulissivärk on korras.
Milles v6ib viga olla? auto all pole veel ise käinud.
Kuliss võib ju korras olla aga äkki on 1 ja 2 käigu hoob kastist eraldunud (stopperseib kadunud) ja hoob ameleb Icon_biggrin niisama lahtiselt teiste vahel?
(06-04-2010, 05:26 PM)V@hh Kirjutas: [ -> ]Kuliss võib ju korras olla aga äkki on 1 ja 2 käigu hoob kastist eraldunud (stopperseib kadunud) ja hoob ameleb Icon_biggrin niisama lahtiselt teiste vahel?
Täna logistasin käigu sisse. S6in parasjagu midagi ja pidin kuhugi vastu s6itma. Järsu pöörde peale hyppas lupsti käik välja.
Et järeldan , et v6ibolla on t6esti viga hoovastikus
Vaata autoalla kas ikka hoovad kenasti küljes. Mul kadusid 190 käigud ära pärast tuli välja et üks klamber oli kadunud ja hoob alt ära kukkunud poolenisti. See ei lasknud ka teisi käike sisse saada korralikult.
Käimari külles hoovad liikusid , aga hoova südamik mitteBig Grin . Piisas poldi pingutamisest ja nüüd on autol kõik käigud olemas.
Siiski on üks probleem veel.
Sidur ei lahuta korralikult. Seistes k'igud lülituvad rqaskelt. Proovisin Õhutada , aga õhku ei olnud sees.

Milles võib viga olla? ise kahtlustaks ülemist silindrit , aga õlikadu ei tundu olevat. Kas võib olla viga siduris endas?
Ega see ülemine silinder ei peagi lekkima,et vigane oleks,mansetid võivad ka läbi lasta ja sama lugu võib ka alumise silindriga olla.