Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Nankangi suverehvid?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Kas keegi on sõitnud Nankangi suverehvidega ,või on kuulnud midagi.
Muster näib päris korralik. Huvitaks just juhitavus,müra ja kuidas kuluvad.
Mart
Ühe pensionäri Fordile ostsin üleeelmisel aastal, seal müra niigi nii suur, et rehvimüra (kui sellist oli) ei kostnud välja. Kulund pole ka muhvigi. Aga selle jutu põhjal eriti otsust ei kannata teha, arvan.
Kalev Kirjutas:........ et rehvimüra (kui sellist oli) ei kostnud välja.

Müratase ei tohiks probleem olla, lisasin mingisuguse testi :
Minul olid eelmisel suvel all TNG Star Performerid. Need on täpselt sama V-mustriga kui Nangkang NS-2 -ed, aga rehvisegu on pehmem. Müra üle ei kurda ja ka pidamine oli väga hea. Kes eelmisel aastal esimesel klubi rinkaüritusel oli teab küll, kui hästi mu auto selles pidevas vihmas nende rehvidega sõitis. Ainus probleem on selles, et tagarehvid kulusid suve lõpux slikkidex. Ja mul on S124 250TD 69kW, mitte mingi AMG pill. Teisel rinka üritusel 2 kuud hiljem samades märgades oludes läx pära kurvis juba päris kergelt libisema, samas kui esimesel üritusel ei saanud hea tahtmisegagi külge ette.

Põhjus, mix need TNG Star Performerid sai alla ostetud oli see, et need sai reifendirekt.de -st väga hea hinnaga 3425 EEK-i (205/55 R15) ja tuuaxe koduukseni. Nangkang NS-2 -e jooxu hind on samast kohast tellides 3462 EEK-i. Ka kasutajate hinnangud ülemaailmsetel võrdlusnetilehtedel olid neile rehvidele väga head.

Ex arvata ole, et siia hakkavad tulema postid, et ahh mingi Hiina jama ja ära osta, lükka omale tutikad Dunlopid alla jne. Mina võin öelda, et mõelgu teised, mida tahavad, peale kiire kulumise neil rehvidel midagi viga pole. Aga niikuinii muutub rehvisegu aastaga ning ideaalne olexki iga aasta uus joox alla osta ja hea on kui saab normaalse jooxu odava hinnaga.

See suvi peax ise ka neid Nangkange proovima, kõvema rehvisegu tõttu peaxid veidi kauem kestma.
Niisis...aastaaeg kipub vägisi sinnapoole vedama,kus talvekummi kasutus liigseks kipub minema.Kuna ise veel uusi suvekumme muretsenud pole,siis seoses sellega pisuke palve:
Et millise tootjafirma suvekumme keegi kasutab ning,kui rahul antud valikuga ollakse?Icon_smile
Vanad suvekaid sai utiili viidud,kuid mitte ei mäleta,mis marki kummidega tegu oli...aga kradima head kummid olid.Sestap siin nüüd arvamusi sooviks.Päris suvalisi rõngaid ka alla panna ei tahaks.
suvel olen goodyear efficientgrip rehvidega rahul. Nod viimati olid all nokian rehvid, mingi nordic cool blabla mudel, need kulusid küll väga kiiresti.
Conti PremiumContact 2 - hea pidamisega rehv, aga kulub jube kiiresti. Kuna minu jaoks kaaluvad sõiduomadused kulumiskiiruse ülesse, siis ütleksin, et väga hea rehv on Smile
Pirelli P6000- Norm rehvid aga võiks natuke aeglasemalt kuluda.
Michelin Energy'd oli vaiksed ja hea pidavusega ning ega kulunud kaa kiirelt. Smile
Mul on Michelin pilot sport. Vaiksed ja hea pidamisega, aga kuulujuttude järgi pidid kuluma kiiresti. Eks näis.
(06-04-2010, 09:01 PM)cornah Kirjutas: [ -> ]Mul on Michelin pilot sport. Vaiksed ja hea pidamisega, aga kuulujuttude järgi pidid kuluma kiiresti. Eks näis.

Pilot Sport suht ok, aga laiustel üle 225-e,siis mustri kuju vähe teisem.

Ise on suht-koht Conti fänn- hind ja kvaliteet paigas.
Aga eks kõik on rehvivalikul ikkagi kinni selles, et -kus, kuipalju, kuidas... sõidad.
Arvan isiklikult,et isegi Made In China rehvid on suht oki-toki, kui nendega sõita suve joosul 6-7tuhhi trassil kuiva ilmaga ja 2,0TD-ga Icon_biggrin(olles ise veel 5-60-ndade VLA-ga).
Mul tagumistele ühed Contid varuks ka Smile
Panin 2 suvekate teemat kokku.

Kiitke/kiruge veel Nankang NS2'sid, jooksu hind on muljetavaldav...


Hetkel olen saand 3 poolt häält ja 1 vastu, küsimusega kas ostaks veel.
Eile kruvisin ühele autodest Nankang XR611 205/60R16 alla.
Hea hinnaga 880.- rõngas.
Täna sõitma, eks siis tunda, mis endast kujutab.

Mersul mingid vanad continentalid ja dunlopid all vist. Siiani teepeal püsinud.
Rehvidega ongi nii,et mida parem haakumine seda kiiremini kulub.Kõike head ei saa korraga.Mina valiks pigem parema haakumise,kui kulumise järgi otsustada.
Mul on jooks Ziguli originaal rehve mis on tutikadBig Grin Need ei kulu väga.
Mõtlen ka suverehvidele ja oli plaanis tellida sealt reifendirekt.de-st, aga kas kellegil on kogemusi ka selle reifendirekti eesti versiooniga? Reifendirekt.co.ee
Täna sai siis kolleegi Volvo v70-ele ostetud Norrast tutikad Minerva Radial F109 rehvid. Tootjaks Hiina ning hinnaklassiks 2750,- nok'i koos vahetusega. Elame ja näeme mis nendest rehvidest suve jooksul saab.


Nankangidest nii palju, et sain pakkumise 3600,- eeku Eestist, rehvidele 205/50/R16. Aran, et kui Eesti jõuan, siis võtan ära ja proovin. Eelmine hooaeg sõber kasutas neid ja kiitis.Smirk
Need rehvid sisi lähevad minu poolt käiku:
[Pilt: 9431-9475-main--115.jpg]
Üldiselt http://camskill.co.uk/ on tunduvalt odavam kui reifen! Mõlemad saadavad koju kätte.


Nankang jah, ei 4:1. Tongue
Kas mitte ka Karlil kunagi SEL'i all polnud Nankangid mida ta kiitis?
5:1? Smile
Lehti: 1 2