Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W202 1997 a lõpp, käivitub külmalt alati teisel katsel
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tekkis mõni nädal tagasi selline väike probleem: külmalt käivitub alati teisel katsel hommikul, esimesel katsel ei võta vedu, sureb välja, teisel katsel paar sekundit hiljem läheb ilusti käima. Niimoodi juba mitu nädalat. Auto bensiin. Kas on see seotud mingil määral sellega, et mõne tuhande pärast küünlad vaja vahetada.
kusjuures mul sama asi külmaga, aga umbes pooltel kordadel jääb esimese katsega tööle. Muidu nagu mingeid probleeme pole külmkäivitusega aga lihtsalt esimese korral läheb nagu käima aga siis müraki sureb välja. Teisel katsel jääb ilusti tööle. Seda siis kui on temp madalam kui -10. Soojema ilmaga pole probleemi, tekkis umbes poole talve pealt selline nähtus. Ilmselt mingi andur?
proovi järgmine kord enne käivitamist korra äkiliselt gaasi vajutada. Kui siis tööle jääb, räägime edasiIcon_smile
Minu oma käitub vahel nii, et kui kallaku peal vms. välja suretan siis käima enam ei saa. Kui mingi 5-10min. oodata, läheb kohe. Samuti pole probleemi käivitamisega, kui olen ilusti võtmest välja suretanud.

Olen kuulnud juttu, et pritsungiga ei tohi nii, et enne käivitamist gaasi pedaali vajutada, ei pidavat käima minema. Pole ise proovinud.
Tea kas siin kehtib termin "tõmbab täis"Icon_lol
Proovisin siis niimoodi: enne käivitamist äkitselt korra gaasi anda, sekundi podises ja läks käima.
(15-03-2010, 02:12 PM)turk Kirjutas: [ -> ]Proovisin siis niimoodi: enne käivitamist äkitselt korra gaasi anda, sekundi podises ja läks käima.

Seega said niiiviisi esimese korraga käima jah?

Kui ni, siis soojade ilmadega su probleem peaks kaduma, või leevenduma.
Tsitaat:Seega said niiiviisi esimese korraga käima jah?

Kui ni, siis soojade ilmadega su probleem peaks kaduma, või leevenduma.

Aga kas siis haigusel ravi puudub?
(15-03-2010, 09:52 PM)mkik Kirjutas: [ -> ]
Tsitaat:Seega said niiiviisi esimese korraga käima jah?

Kui ni, siis soojade ilmadega su probleem peaks kaduma, või leevenduma.

Aga kas siis haigusel ravi puudub?

mu kube kippus ka korralike külmadega sama asja tegema.
Sama probleem on läinud hullemaks. Suvel töötas normaalselt, aga sügisel kui temperatuur läks alla 10 kraadi, hakkas sama jama pihta, aga viimasel nädalal juba paar kolm korda peab käivitama, sureb välja. Tühikäik ebastabiilne, tahab mootor välja surra, auto väriseb. Kui minuti - poolteist soojeneb, siis on kõik korras. Andsin pärast käivitust gaasi natuke pidevalt, siis ei sure välja. Eelnev pumpamine ei anna midagi. Käisin diagnostikas, seal ei leitud midagi - külma autoga vaja teha, aga kas seegi aitab. Ka mingi klõks päris tugev käib selle esimese minuti jooksul mõned korrad kusagil üleval vasemal pool, ka see väikesete tuuridega. Kõik see hommikuti ainult, päeval, kui mõni tund vahet mootori tööl, asi korras. Kas hakata katse-eksituse meetodil juppe vahetama või oskab keegi aidata.
Sain siis oma probleemile vastuse - õhukulumõõtjs vahetus aitas. Nüüd mootor laulab.