Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 2005a c220cdi telefonijama.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
See hoidja kuhu telefon sisse panna on mõeldud siemens c55, s55 ja m55 jaoks. On küll vanad asjad need aga mõtlesin, et ostaks autosse ühe, et oleks sõiduaeg mugav. Telefon on ilusti sees selles oma pesas, sellel hoidjal roheline tuluke põleb ja kui keegi helistab, siis kostub telefoniheli ka autokõlaritest.  Probleemiks on aga see, et nt roolipealt telefoni vasta võtta ei saa, sest ütleb, et telephone unavailable. Kas need nsm telefonid polegi mõeldud sellise asja jaoks või on kuskil mingi kala?
Vb tahab telefoni alune pistik puhastamist saada, need telefonid mitu head aastat vanad ka juba.
Autos jamavatel 6210 ja 6310 telefonidel on sageli põhjapistik must, 62 ja 63 puhul on hea puhastusvahend puust hambatikk, paar korda üle lükata iga klemm ja asi kohe parem.
Siemensi pesa võid hambaharjaga nühkida.

Sama asi on ka Sony Ericssoni telefonidega, neil määrduvad pesa klemmid eriti hästi, mille tulemusena hakkavad laadimine, hf ja muud selle augu kaudu töötavad vidinad streikima, hamba tikuga saab klemmid kenasti puhtaks. Proovige julgesti!
Telefonide kohta oskab kõige paremini wdb240 rääkida. MBl on väga palju erinevaid süsteeme peale pannud, alates sellest, et on lihtlabane hoidja kuni lõpetades sinihambaga SIM kaardi imiteerimisele.