Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: Veepumba kohta.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kui ma tahan veepumpa kätte saada kas ma pean roolivõimu pumba ka eest ära kiskuma ?
millel sul kätte vaja saada on??
W124-l ei olnud vaja maha kiskuda roolivõimu pumpa, küll aga oli radikas maha vaja võtta oluliselt lihtsustas kogu operatsjooni. jutt on siis 2,0l masinast.
Veepumba tihend läbi, Ja radikas on mul juba eest ära. Jube halb on sinna liig saada, Ma kolm kinnitust leidsin ülesse aga neljandat ei leia,kardan et roolivõimu pump jääb ette. Aga mine tea äkki ongi kolme poldiga ?
Sten ! Kirjutas:Veepumba tihend läbi, Ja radikas on mul juba eest ära. Jube halb on sinna liig saada, Ma kolm kinnitust leidsin ülesse aga neljandat ei leia,kardan et roolivõimu pump jääb ette. Aga mine tea äkki ongi kolme poldiga ?

Unustasin , masinaks siis 2.6 bens
mul oli vist ka 3 polti (kui ma õieti mäletan, lammutasin 2,5a tagasi)
proovi kruvikas vahele ja nati kangutada, kui on silikoniga eelnevalt pandud siis ei taha kohe kolinaga tulla on nagu kinni liimitud.
Eks ma proovin!
aa mul oli veel selline pull, et vee pumbal oli üx poltidest sise kuuskant polt, mis jäi esijalgu kahe silma vahele, hiljem sain ka selle lati ja siis sain kätte. hiljem uurisin ja sellel oli MB logo peal järelikult oli originaal, kas teistel ja kas samast kohast (nt esikaane polt veepumbale vms.) ei oska komenteerida.
Järelikult mul peab ka siis kuskil veel mingi polt olema,kuna sain need kolm polti lahti ja pump on no nii kinni kui kinni, proovisin kruvikaga siis kangiga ja ei liigu. Eks ma siis alustan otsimist.
Pidi siiski roolivõimu pumba ka eest ära kiskuma ja siis sai viimasele poldile ligi.