Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: c240 v6 2.6 automaat. hoogu mahapidurdades seisma jäädes lööb salongi vibra sisse
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.
Oskab keegi nõu anda. Hoogu maha pidurdades seisma jäädes lööb salongi imeliku vibra. Kui järsult kiirendada, siis pole jõudu. Algul hakkas armatuuril mootori tuli põlema. Diagnostika näitas, et süütepool. Vahetati süütepool ja juhtmed, mootori märk enam ei põlenud. Uus diagnostika ei näidanud enam ühtegi viga, probleem on aga endiselt alles.
Kui pidurdades lööb salongi vibra siis vaheta pidurikettada ära need on kõverad.
Aga kui töötava mootoriga kah vibra kohapeal seistes siis äkki peaksid lugema siit edasi.

http://foorum.clubmb.ee/showthread.php?tid=17212
Suured tänud, et keegi vastata viitisis! Vibra on sees seistes ka, siis kui on drive käik ja pidurid peal, tühikäigul vibrat pole. Aga see ei ole alati nii, vahest on kõik ok ja siis järgmine hetk jälle lööb vibra sisse.
Vahest on ka nii, et järsult kiirendades pole jõudu ja edasi ei lähe. On keegi midagi sellist kohanud?
suure tõenäosusega on tegu käigukastis oleva kalaga. Mina alustaks uudistamist kasti õli kogusest ja selle olekust.
kui aga pöörded ka alla kisub siis võib viga õhukulumõõtjas olla
minu kogemus katkise õhulugejaga 2,4 mootoriga oli selline kus 1000-1500 pöörde vahel tekkis tühi auk aga vigast lugejat näitab diagnoss ilusti.
Vibra küll sisse ei löönd.
kastil vahetati aasta tagasi silberis õli. tookord oli kastiga mingi pisiasi. Ei mäleta täpselt, kas mingi relee või kaitse või midagi sellist. Siis soovitata õli ka ära vahetada. Vahepeal on auto sõitnud umb. 16000 km. huvitav kas see mingitest mootori puksidest ei või olla?
mootori padjad võivad läbi olla, mul w201 tegi samamoodi.
Saage aru mootori padjad ei võta mootorist jõudu maha! See tekitab natukene suuremat vibratsiooni auto keres ja mõningast kõrval heli kas kolksu või müdinat.
Kui jõud kaob ära siis on pigem probleeme kas käigukastis,või mootori elektroonikas (ajus) aga mitte õhukulumõõtjas. Lamda andur võib olla probleemseks ,auto ei saa piisavat kütte segu ja hakkab puterdama sellest ka siis vibra ja jõuetus. Aga see on oletus.