Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB S 320 CDI,2002a Lisasoendus
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sel teemal oli kunagi juttu aga olin mõndaaega eestist ära ja auto seisis.ühesõnaga autol peal lisasoendus,tehase pandud(mitte webasto) mis soendab siis mootorit kuni mootor saavutab töötemperatuuri. nüüd siis probleem selline,et mõnikord soendab ilusti lõpuni välja aga teinekord lülitab täiesti lambikohapealt välja,läheb käigukangi kõrval olev manuaalse väljalülitamise tuli põlema ja laseb kapotialt auru-suitsu pahmaka välja.Käisin silberis kus oldi nõus 25 tuhande eesti raha eest kohe uus panema.Kui ma silberist küsisin remondi või puhastuse kohta siis väideti,et pole olemas.Aga kuna mulle silberist väideti,et ka esimeste õhkpatjade ülemiste tihendite remontkomplekti ple olemas,et paneme kohe uue õhkpadja siis...Õhkpadi-sinna 18 tuh kantti.tihendite remontkomplekt-2275 eeki.Oskab äkki keegi sellel teemal sõna võtta.Et kas sel lisasoendil ka mingisugune lahtivõtmise ja puhastamise võimalus on?Webastol on vist ka põleti ja küünla vahetuse võimalus,on äkki ka tehase paigaldatud vidinal?
Võta kasutajaga wdb240 ühendust nii õhkpatjade kui ka webasto asjus.
Õhkpadjad on ok.Eelmine sügis aga lasi silberi meeste väitel vasak esimene ülevalt läbi.Ma siis arvasin sellepeale,et nad võiks vahetada ära ainult ülemised tihendid,mitte kogu patja,ühesõnaga panna sinna remontkomplekti tihendid.Silberimehed siis püüdsid mulle selgeks teha,et sellist remontkomplekti pole olemas.Ma siis soovitasin neil natuke asja uurida ja varsti tuli kõne,et mul on õigus ja on tõepoolest selline asi olemas.
Webastole konkurentsi pakkuv tootja on Eberspächer.Võin sind aidata ahju puhastamise/remondi ja ka varuosadega.Asume tallinnas mustamäel,firma on vkm motors. www.vkmmotors.ee ,minuga saad kontakti digital@planet.ee
Tänud.Enne kui tulen,võtan ühendust
Nendel ikka webasto ahjud peal. Eberiga kaunistatud ainult väikebussid.
Muidu võib neid kodus küll putitada, kuid Webasto testriga neid pille ei söö. Diagnoos käib üle Mercedese can võrgu ja ainult originaal tester pääseb ligi. Kui sul ka ahi lukku läinud ,siis minuteada ei aidanud seal ka see vana hea reseti moodus. Vaja eraldi ikka lukustus vabastada. Nii et ainult STAR-diag aitab.
Lugesin siit foorumist välja,et kasutaja wdb240 Rakvere elanik.Ta postitusi lugedes paistab,et ta teab asjast nii mõndagi.Oskab keegi öelda,et kas ta ka ise remondiga tegeleb?
jyrxxs Kirjutas:Lugesin siit foorumist välja,et kasutaja wdb240 Rakvere elanik.Ta postitusi lugedes paistab,et ta teab asjast nii mõndagi.Oskab keegi öelda,et kas ta ka ise remondiga tegeleb?

Aga miks sa temaga ühendust ei võta? Smile Ilmselt kui inimene teab nii palju autodest, siis ongi see tema igapäevane leib - ja usu mind tema puhul ongi see nii.
Sai siis asja natuke uuritud.Kellel masinal peal Webasto ja ilmeb mingisuguseid probleeme siis soovitan minna AUTOEKSPERT-i ja kui autol peal Eberspächer siis aitab selline firma nagu SOE AUTO OÜ
Kas Autoekspertis star diagnose ka on?
Ei oska öelda,et kas seal selline vidin on.Ise käisin Mercedes-Benz testri all,kus sai vead teada.