Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: imelik jõnksutamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
probleem siis selline, et ühtlaselt gaasi hoides, sõites maanteel/linnas sirgel, siis auto kohati jõnksutab nagu ei saax kütust kätte või midagi.
mis sellist nähtust põhjustab? kütuse filter umbes? samas kui gaazi juurde anda siis kiirendab ilusti edasi, ei võta "hinge kinni"
Alustaks ikkagi filtri vahetamisest.
Väike filter on enne etteandepumpa vooliku vahel, selline läbipaistvast plastikust "junn" ja vabalt võib veel paagis sõel ka olla.
aga mis siis viga oli? oled auto korda saand?
Panen siia kirja omad tähelepanekud, parandage, kui ma olen asjast valesti aru saanud.


Niisiis, ise olen märganud, et jõnksutamist ei ole automaatkastiga autodel ( 3 liitrine diisel), praeguse 2 liitrise diisliga (manuaal) jõnksutab ta ka. Samuti on ta jõnksutanud veel kahe minu käsutuses olnud 2 liitrise diiselmanuaaliga.

Kõik sama, filtrites ja asjades ei saa nagu probleeme olla, kuid ometi jõnkab.

Oma lolli aruga olen siiani arvanud, et äkki on siis manuaali sidur sellise ehitusega, mingid leevendusvedrud vms kulunud või jumal teab mida. Või on lihtsalt väikese mootori viga, 2 liitrist automaati ja 3 liitrist manuaali pole näppida saanud.Confusedilly:
See on suht levinud probleem manuaal disladel! Minu arust aitas mingi sistemi vahetus gaasisüsteemis! Mine küsi kadaka Imre käest!
aga meil siin üks 2,7cdi e-klass automaat, peale käigu vahetamist hakkab jõnksutama, seda juhul kui ühtlast gaasi hoida....any ideas?????
Millegipärast kaldun arvama, et süüdi ikka kõrgsurvepump - mis ei saa enam mingi kulumise/loksu tõttu ühtlaselt töödatud.See mõte käis muidugi vanemate masinate mehaanilise pumba pihta.
Tundub, et mu masinal (ML270cdi 03 automaat) sama häda. Tahho kõigub ja on tunda ka kerget jõnksutamist kui maanteel natukene gaasi juurde vajutada. Kui vajutada palju siis läheb normaalselt aga kui vajutada vähe siis hakkab jõnksutama (+-100-200rpm).
Kas on keegi leidnud lahenduse või põhjuse sellele?
w202 250tdi oli kerge jõnksutamine cruisiga sõites. aitas turbo rem, öeldi ka, et liiga vähe talda annan, et labad ka vga tahmased vms, peaks vahel rohkem piitsa andma.
hetkel jõnksutamise jama ple Smile, kuid minekut ka mitte Sad.
Vana 3.0 disla jõnksutab kergelt kolmanda käiguga ühtlast gaasi hoides-filtrid vahetatud niiet ei tea.