Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: MB 300ce jõud kaob :(
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure selline, et jõud kaob ära. Auto käivitub ka pakase korral korralikult. Küünlad uued (vanad olid ka korralikud, ei olnud tahmased), bensu filter ka uus. Kui hommikul auto käima panen ja sõitma lähen on kõik nii nagu peab aga kui jätan korraks seisma ( süüde välja ) siis autol jõud kadunud ei liigu, pean gaasi pedaali pumpama korralikult ja siis järsku purskab minema. Kohapeal tuurid tõusevad ilusti. Kahtlustan küünlajuhtmeid, kuid siiski kardan, et viga võib kuskil mujal olla. Autoks on siis 300ce automaat 132kw. Iga nõu oleks teretulnud Smile
Sai nüüd käed õliseks tehtud. Võtsin jagajakaane maha, selgus, et süüde vale, kuna peksab keskele mitte kontakti pihta. Miks on süüde vale ja kuidas õigeks saaks ?
Auto käis MB esinduses ja avastasime et 5. küünlajuhtme piibus on metalli tükk. peale selle eemaldamist töötas mootor nii nagu peab. 5. küünal oli ka väga puhas, polnud tahmane( kuid kütte jõuab sinna küll). Jagajakaan, rootor said uued ja ka 5 küünaljuhe ( kõik Bosch). Kuid ikka probleem. Sümptomid samad, et siis käivitan mootori, kõik töötab nagu Šveitsi kell jätan mootori seisma ca 2min ja käivitan, ka siis töötab korralikult aga kui seisab, ca 10min siis on jõud kadunud ja hakkab tühikäigul mingi aja peale puterdama. Kui auto on seisnud rohkem kui 1h töötab kõik jälle nii nagu peab. Käivitub iga ilmaga hästi. Diagnostikat ka teha ei saa mootor liialt vana. Kas on kellelgil ideid ???
Kui keegi annab head nõu teen konjaki Smile
Diagnostikat sellele mootorile ikkagi tehakse - kuidas siis muidu viga teada saab. Aga arvuti siin palju ei aita... Peab oidu olema.

Mis värvi on küünlad siis, kui mootor töötab korralikult?
Kas puterdamise ajal sureb mootor ka välja?
Kas puterdamine tõmbab küünlad märjaks/tahmaseks?
Kas puterdamise ajal külmkäivituspihustilt juhtme eemaldamine muudab tööd paremaks või jätab hoopis seisma?

Mismoodi säde keskele lõi?
Ma nende probleemidega käinud truumu juures, lahe vanakooli vend ja pole pelganud pead murda ka mu fosiilpritse muredega.