Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: W220 aku tühjenemine, lubatud mahajooks?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Autoks 2005a S320L CDI
Probleem või õigemini küsimus siis suhteliselt konkreetne, kui palju on lubatud aku mahajooks kui kõik CAN plokid on nö. "magavas seisunds" ehk kui palju seistes tarbib auto voolu?

Mõõtsin ära, konkreetsel autol on mahajooks 0.25A (sai mõõdetud ca 20 min pärast auto seiskamist).....miskipärast tundub et seda on natuke palju, väidetavalt peaks olema 0.0XA on see tõsi antud auto puhul?

Põhjus miks ma küsin on selles, et auto pole igapäeva kasutuses, seisnud umbes kuuaega ja peal tutikas (umbes 3 kuud vana) varta 100ah/830a aku mis maksis 2500.- raha. Täna kui sai mindud kaema, et kas aku äkki vajab laadimist, siis oli aku täielikult surnud - lausa jääs ja paistes kergelt ehk ilmselt jälle kutu, vaevalt et temast elulooma saab.. Icon_sad

tänud,

Allar
WIS ütleb, et 20 min oodata ja siis peab olema tarbimine 0,05A või natuke vähem. Kui number suurem, siis tuleb otsima hakata.
Sama tarbimine nii uksed lukus kui ka lahti. Kui midagi näppida siis tuleb uuesti 20 min oodata.

Tingimused selle voolutarbe juures:

1.telefon välja lülitatud
2.Siseruumi kaitse välja lülitatud (??)
3.Comandi olemasolul - cd välja võtta

p.s. selle voolutarbe (0,25A) juures ei tohiks aku üle 2 nädala vastu pidada. Kehvem/vanem aku juba 0,07A juures kustub juba 2 nädalaga.
W220 Lubatud mahalaadimine 0.07 A. Naljalt vähem pole kunagi olnud. Rohkem on aga jh kurjast juba. Icon_razz eriti vahva on seda otsida. Sul kere Can ei maga. Kaitsmeid välja võttes seda ei pruugi leidagi.
Selge Icon_smile ,ise kahtlustan natuke järelpaigaldatud signat ja immot...said küll teised korralikult (Hort autos, Silber ise soovitas seal paigaldada) paigaldatud, signa toimib läbi orig. puldi isegi  aga äkki mingi kala sellega. Samuti ei võtinud commandist DVD-d välja...
Aga oletame et viga masinal midagi polegi ja tühijooksu vool on lubatud piirides, siis kavalam ilmselt üldse külmal ajal kui auto seisab, aku maha võtta?
Laadida ju pidevalt ei viitsi. Ega ta miskit ära unusta juhuslikult (võtit näiteks) vms muid seadeid nagu osadel muudel automarkidel?
Heinar Kirjutas:Tingimused selle voolutarbe juures:

1.telefon välja lülitatud
2.Siseruumi kaitse välja lülitatud (??)
3.Comandi olemasolul - cd välja võtta
2. Peaks olema salongi mahuandurid.

92S500 Kirjutas:Selge Icon_smile ,ise kahtlustan natuke järelpaigaldatud signat ja immot...said küll teised korralikult (Hort autos, Silber ise soovitas seal paigaldada) paigaldatud, signa toimib läbi orig. puldi isegi  aga äkki mingi kala sellega.
W220 peal toimib ainult Defa can, muud can'id kipuvad segast panema või ei toimi üldse. Olen kohanud ka sellist paigaldust w220 peal mis toimib suundade pealt, ehk kui vilgutad ohukaid siis signa käib peale-maha! Smile Aga võta signa/immo kaitse välja ja oota uksed lukus 20min siis selge pilt (reeglina need tarbivad ainult siis kui on rakendunud, ootel on tarbimine väga väike <10mA).
WIS soovitas samuti aku miinusklemm maha võtta kui auto seisab pikemalt(üle 4 nädala).