Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w 203 keskonsool
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tervist, mure siis selline, et W203 ventilaatori suunaja mootor/õhusuunamise klapid ei liigu õigesti ja tahaks lahti lammutada keskonsooli aga kuidagi ei tea kuidas alustada. oskaks keegi aidata, juhendadaIcon_question
Oi jeerum küll. See on päris suur ports, kui ültse ei tea millist mootorit või hooba vaja vahetada. Põhiliselt lõppevad jalgadele suunamise mootorite hoovad ära. On olemas parendatud hoovad, mis enam katki ei lähe. Tehase info põhjal tuleb terve armatuur välja võtta. Kõvemad mehed teevad selle ka keskkonsooli august ära. Ära sina seda tööd küll ette võta. Käi HORT-AUTOS parem.
aga siiski kui tahaks ise kätt proovida siis kust otsast alustada?
Jah nagu wdb240 ütles saab ka ise teha nii et võtad ainult KESKMISE osa ära. Raadio, kliima, kogu see paneel sealt jne. Olen näinud ühte venda kes selle ise ära tegi. Kuna tal polnud õigeid võtmeid kohe võtta (pisikest kardaani lõpus), siis kujunes töö ikka 2 päevaseks ja pidevalt istus telefoni otsas ja küsis, et mis nüüd ja nüüd.
Kui sul sellist teadjameest kõrval pole, siis kaks võimalust hakkad järjest juppe võtma või mine lase hort autos teha. Jama on selles, et kui pole teinud, siis ei julge judu kasutada, kuid paraku paljud jupid tulevadki ainult jõuga ära. Seetõttu jääb asi pooleli, sest kruvi pole näha aga detail ikka kinni.