Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 salongi õhk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
probleem siis selline: salongi vent töötab ilusti aga õhku ei puhu sisse. õhku tuleb vaid siis kui sõidad aga ka siis niipalju kui sõiduga sisse tuleb!
räägiti et mingi filter umbesRolleyes aga kus see võib asuda ja kas on asi selles?
kui kellelgi kogemust siis andke märku!

ette tänades
Kristjan
otsus Kirjutas:probleem siis selline: salongi vent töötab ilusti aga õhku ei puhu sisse. õhku tuleb vaid siis kui sõidad aga ka siis niipalju kui sõiduga sisse tuleb!
räägiti et mingi filter umbesRolleyes aga kus see võib asuda ja kas on asi selles?
kui kellelgi kogemust siis andke märku!

ette tänades
Kristjan
kojamehe all on salongifilter.
Kuna W124-l on seda filtrit jama vahetada, siis lihtsam variant (peale vana filtri eemaldamist muidugi) on osta Balti Autoosadest või mõnelt edasimüüjalt söefiltrid (nagu paks karvane küürimislapp, söega immutatud), mis käivad õhuvõtuavade peale. Tunduvalt lihtsam vahetada ja maksavad ka palju vähem (kompl. oli vist ca 150 krooni). Alternatiiv on teha need filtrid ise filtermaterjalist.
sain juba asja korda!
viga hoopis selles et keegi tark oli mootori polaarsuse ära vahetanud ja ventikas uhas valepidi :bash:filtreid polnud üldse.

tnx soovitamas võtan selle endale teadmiseks ja soetan omale või teen need filtridShy
Priit Kirjutas:Kuna W124-l on seda filtrit jama vahetada, siis lihtsam variant (peale vana filtri eemaldamist muidugi) on osta Balti Autoosadest või mõnelt edasimüüjalt söefiltrid (nagu paks karvane küürimislapp, söega immutatud), mis käivad õhuvõtuavade peale. Tunduvalt lihtsam vahetada ja maksavad ka palju vähem (kompl. oli vist ca 150 krooni). Alternatiiv on teha need filtrid ise filtermaterjalist.

Originaalfiltri vahetus 20 minutit näputööd. Need õhuavade peale pandavad küürimislapid vettivad esimese korraliku vihmaga läbi.