Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mure SL 300, 170kw. 90a. EI TÖÖTA!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Auto seisis paar kuud ja pärast seda panin tööle, kui mootor läks soojaks--- suri välja. Pärast seda enam tööle ei läinud. Jahtus maha läks jälle tööle ja nii ca 5 korda. Nüüd ei tee enam midagi. Pump töötab, kommutaator kontrollitud, halli andur OK, süütepool OK, rootor, jagajakaan ja küünlajuhtmed uued kaitsmed puhastatud jne.. Säde praktiliselt puudub. Panime arvuti taha aga arvuti ei suhtle autoga:S Tekkis selline viga, et salongi soojendus/kliima plokk ei tööta ka enam---vaikus...ühtegi numbrit ka ei tule ette!
Võibolla kuskil elektrisüsteemis mingi seos, kuna kõik see juhtus seistes.
Äkki oskab keegi öelda kust võin leida selle auto elektriskeemi jms...
Kõiksuguse abi eest olen tänulik!
Minu mõistus on otsas...
W129 Kirjutas:Äkki oskab keegi öelda kust võin leida selle auto elektriskeemi jms...

StarFinder
W129 kui suur on sul kogemus autodega? Paljud on siin foorumis skeeme küsinud kuid küsimuseks ongi see ka jäänud. Mis arvuti te taha panite - Mb testri või mõne muu oma? See pill peaks ka vilgukoodidega salvestunud viga näitama!
Kus muidu auto asub?
R129 Kirjutas:W129 kui suur on sul kogemus autodega? Paljud on siin foorumis skeeme küsinud kuid küsimuseks ongi see ka jäänud. Mis arvuti te taha panite - Mb testri või mõne muu oma? See pill peaks ka vilgukoodidega salvestunud viga näitama!
Kus muidu auto asub?

Kogemus autodega on hea. Bosch`i tehnika panime taha. Vilgukoodiga proovisime, kuid see ei andnud tulemust.
Auto asub Tallinnas.
Tõmba endale torrentiga star finder - seal on 129 skeem olemas. Jube tülikas on neid pdf-i välja printida. Kui siis ka veel hätta jääd siis pakun muud lahendust.