Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 124 pöörded
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
autoks 300TE aastast 91,automaat kast.Point selles, et auto ei lase vajutada rohkem kui 4500 pööret.Hakkab siis nagu katkestama kütuse pealeandmist.Seda nii kohapeal tuuritades kui ka sõites ükskõik millise käiguga.Käib sinna 4500 ära ja kõik.See kõige magusam pöörete vahemik jääb saavutamata.Milles võib asi olla?
Filter umbes, pöörete piiraja kalab, küttesegu paigast.

Ootame Kalevi vastuse ära, tal oli miskit sarnast lahti, sai kerge vaevaga korda
Indrek Kirjutas:Filter umbes, pöörete piiraja kalab, küttesegu paigast.
Filtri vahetus on endal päevakorras kül.Küttesegu kohta ei oska kommenteerida.Käivitub nii külmast kui soojast hästi,ei lonka,vahelejätte ka ei ole.Ning heitgaaside andmed on ka kõik korras.
See, et kohapeal pöördeid rohkem ei lase tõsta, peaks täiesti normaalne olema (näiteks 2,2 liitrisel 110 kW mootoril on mälu järgi ca 4000 pöörde juures piiraja). Teadjad võiksid öelda, kust elektroonika signaali saab, et käik sees ja auto sõidab (et lubaks pöördeid ka ülespoole tõsta) - arvan, et seda signaali edastav lüliti või andur ei tööta.
äkki on kogemeta sattunud 4syl. pumbarelee ... või juhtus see äkki? mul v8-l oli kah 4syl bensupumbarelle ja hakkas pöördeid piirama 3000 pöörde juures
mihkel Kirjutas:äkki on kogemeta sattunud 4syl. pumbarelee ... või juhtus see äkki? mul v8-l oli kah 4syl bensupumbarelle ja hakkas pöördeid piirama 3000 pöörde juures
ei oska nii öelda.....selline kala juba ostmisest saadik
Kust seda releed leida võiks?Bensupumba juures on kõik ok.


Bensufilter nüüd vahetatud aga muutust pole.
et siis teema ikka päevakorral.....filter vahetatud.....küttesegu paigas....heitgaasid paigas....pumbarelee ok,sai proovitud ka teist 6 sillise oma aga muutust pole....aidake mehed
Huvitaks ka et kus asub ja kuidas see pööretepiiraja funksab.Kuidas välja lülitada. See muidugi omal riisikolConfusedilly:
TarX Kirjutas:Huvitaks ka et kus asub ja kuidas see pööretepiiraja funksab.Kuidas välja lülitada. See muidugi omal riisikolConfusedilly:

no 126-l on see fuse box-is ja see toimib nii, et bensupumba relee katkestatakse teatud pööretel ära lihtsalt ... vea lisavool otsale peale
Tegelt ei ole fuseboxis, on eraldi kapoti all, kliima relee kõrval, pööretepiiraja ja kütusepumba relee on ühes isiksuses.
Rolz Kirjutas:Tegelt ei ole fuseboxis, on eraldi kapoti all, kliima relee kõrval, pööretepiiraja ja kütusepumba relee on ühes isiksuses.
kas see relee võib mängida mingit rolli ka kütusekulus?