Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K:Sooja ei puhu?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tegu w208...ja külmad on vist oma töö teinud....Eile veel puhus ilusti salongi soojaks...täna enam njeee(täitsa jääkülma puhub)...mis viga võiks olla,kas äkki mingi klapp ei tule lahti nt...Eusa_doh
Ettetänades
Jahutusvedelik lahja ja süldiks muutunud.
Aga mis teha annaks?...kas midagi juurde valada äkkiIcon_sad
termostaat võib ka olla õhtal!
Kui termostaat õhtal ei lähe mootor ka soojaks. Kui soojaks läheb on viga mujal.
DEEEEM...külm ka väljas,ei oskagi viga kuskilt otsima hakata...aga mis moodi saaks teada,kas termostaat läbi ,või miskit muud...mida proovida võiks?
Ürita mingisse sooja kohta autoga pääseda. Näiteks Sikupilli Prisma alla parklasse. Las auto seisab seal tunde, ehk sulab ära. Ja siis juba jahutusvedeliku vahetus. Muide, lõdvikud mis soojendusradikasse lähevad, on need soojad, külmad või hoopis jäigad ja krudisevad?
Ok...eks homme lähen sinna...aga pole ise kunagi vahetanud...mis moodi see käib ja palju sinna läheb üldse?Lõdvikuid kontrollin ka siis homme Wink
Preda Kirjutas:Ok...eks homme lähen sinna...aga pole ise kunagi vahetanud...mis moodi see käib ja palju sinna läheb üldse?

Milleks siis seekord ise vahetusega algust teha, kui pole isegi kindel milles viga?
Mine Esmaspäeval remonti kusagile, kus töömehed on ka enne mersut näinud.
Jahutusvedelik tuleks vahetada nii ehk naa...on vana teine juba
Soovitaksin ka jahutusvedelik lasta vahetada. Ja seda siis ikka mersusid tundvas ettevõttes. Kogemus ühe 124ga, kuna väljas kole külm ei tahtnud õues ise jurama hakata, läksin siis ühte nn univesaalsesse autoremondi ettevõttesse, tund aega kulus vahetuse peale. Lasti süsteen tühjax kuid paisupaaki läks algselt ainult 4L, küll siis remondionu kirus ja vandus selle üle, et ülejäänud liitrid ka vaja sisse valada. Võttis erinevaid voolikuid lahti ja kallas igast lõpuks sortsu sisse.
Palju siis kogu süsteemi peale L kokku peaks minema...on muidu raske ise vahetada?(vist ei ole mõtet ise külma käes jurama hakata)
Nii siis hommikul soojendasin mootorit vähe ja eh näe imet...hakkas sooja puhumaNodAga jah...jahutusvedeliku lasin ikka igaks juhuks vahetada,pandi mingi punast värvi(vanal polnud värvigi enam eriti)...nii et kõik korras
Ega see nii ime polegi, ilmad läksid soojemaks.