Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: CL 420 '95 vs CL 420 '96 (after facelift)
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervitus Rahvale Wink

siuke küsimus kohe olemas, et räägib mõni targem vend mulle, mis siis kõik muutus, I Mean, et mis uuendused tulid Facelifti järgsed. välimus nii väga mu meelest ei muutunud üldse. aga just nagu tehniline osa.
tean,et kast muutus, et enne oli neljane, nüüd viiene... siit ka küsimus,et see neljane vist peaks rohkem kütet ka sööma ?
samas tean,et ka Klima see tabloo on muutunud. ja jällegi küsimus, äkki keegi targem teab, kas on ühendus tabloole on vanal ja uuel sama (et äkki saab asendada vanema tabloo uuemaga[Vana ei ole just kõige kenam])
ja üldse, mis on head ja vead ? Smile

Igatahes, Suured tänud juba ette, ja ärge siis pikka viha pidage.
Rumalaid inimesi peab ka olema, kuidas siis neid targemaid eristada Wink
http://www.mb-w140.de/

ja kui vaja siis Google translator abiks.
mnjaaah, ega ma nüüd nii väga palju sellepealt targemaks ikka ei saanud Big Grin mida mõtlesin. aga okei, vb keegi oskab sõna võtta, kellel on vanem CL (alla '96) ja kellel uuem '96 -'99 just selle kliima suhtes, ja mis näiteks see küttekulu reaalselt erinev on, ja minek...
kuna loogiline on ju siiski see,et neli käiku on ikkagi vähem, seega peaks olema küttekulu suurem ja kiirendus aeglasem.
Ur3o Kirjutas:mnjaaah, ega ma nüüd nii väga palju sellepealt targemaks ikka ei saanud Big Grin mida mõtlesin. aga okei, vb keegi oskab sõna võtta, kellel on vanem CL (alla '96) ja kellel uuem '96 -'99 just selle kliima suhtes, ja mis näiteks see küttekulu reaalselt erinev on, ja minek...
kuna loogiline on ju siiski see,et neli käiku on ikkagi vähem, seega peaks olema küttekulu suurem ja kiirendus aeglasem.
Kliimadega just "plug & pray" ei ole, aga eks kõik on võimalik kui palju raha, aega ja närve on. 0-100 kiirendab 4'ne paremini (ca0,5sek), 5'ne maanteel ökom.(ca 1l/100km) Keskmine jääb mõlemal 14-16 vahele.
mul siis vanem, 94a oma...kütusekulu on talvel vähe suuremaks läinud, keskmiselt 15 ringis, muidu jäi ikka sinna 13-14 vahele.
Üldiselt mis siin ikka rääkida, suur ja mugav auto, ainuke jama on talvel nende akendega, külmuvad kinni. Olen juba päris mitu korda silikooniga tihendid üle käinud, eriti hoolikas peab olema peale pesu!