Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Ke-jetronik
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nimelt ke-jetronik teeb peavalu. Autoks w124 86a 230E. mure nagu suht konkreetne saab lisaõhu. See alumine kummivann voi kuidas seda kutsutakse on mõraline ja arvatavalt saab sealt lisa ohku. Et küsimus kas keegi on kursis palju võib selline detail poes/lammaris maksta. Käisin küll seda poest küsimas, kuid mulle öeldi:" et ei taha teie päeva ära rikkuda selle hinda õeldes. Tegelikult meie ei müü neid osi" Ja konkreetset hinda teada ei saanudki.

Võik kas keegi on kursis selle nn parandamisega, kuidas saaks kõige paremini ise selle lahendada. Olen silikooniga ikka midagi yritanud, kuid paar kuud ja kööga jälle.

Tänan kaasamõtlejaid..
Reeglina kipuvad ennen ära kuivama/pragunema pihustite õhutustorud. Lähevad kivikõvaks ja pragunevad ära, kui neid vahetada, siis kindlasti kõik, kuna lahtivõttes pudenevad nad kõik lailali, maksumus käis nende puhul sadade kroonide kaupa.
Teine leivanumber on õhukoguse lugeja kummipõhi, millega on kokku valatud ka drosselklapi otsa istuv ots. Kui seda vahetada, siis kindlasti koos klambriga. Selle maksumus uuest peast on 1000 kr kandis. Kui romulast otsid, siis katsu leida võimalikult pehme ja põhi tähelepanu keera just sellele õhukoguse lugeja otsale, mis istub drosseli otsa.
Igasugune parandamine on taunitav tegevus.
Kui kohas vaakumlekke kohas kindel ei ole, siis eetripurk kätte ja proovi.
See kummivann maksab Silberis 423,21kr. Olen seda ennegi siia kirjutanud, et pole mõtet mingi jamaga seda lappida.

Detail nr 59 - A1021410990

[Pilt: 102.982_intake.PNG]
Kas tõesti nii odav..
Igaljuhul Tänan keskendumast