Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Rool krudiseb W211 2004.a 320cdi
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere, probeleem selles, et keerates rooli teeb häält (kergelt tunda ka takitust) ja esimese hooga läksin roolivõimupumpa vahetama või õli lisama aga mehaaniku sõnul roolivõimupumbaga probleeme ei olnud (ei teinud häält) ja hääl tuleb väidetavalt salongist. Kas kellegil on kogemust sellise asjaga ennem, kui hakkan rooli alt plastikuid lahti võtma? Kas tegemist võib olla mingi roolivarda kinnituspuksiga, mis asub salongis?
Ok, tundub, et keegi ei ole selle probleemiga kokku puutunud ja pean ikka armatuuri lammutama. Lahendusest informeerin kaasvõitlejaid.
mul on 210l sama jama. kriuksub. alguses loksus ka kuid nüüd kriuksub ainult. tekkis viga peale tulemüüri ja sambavahelise mürasummutus kummi vahetust. Eks kui oled vea tuvastanud võid kirjutada Big Grin ja tökäigust pilte ka teha Big Grin
Tere. Minu W211 E320CDI´l sama mure, rool krudiseb keerates. Kas viga võib tõesti olla tulemüüri ja sambavahelise mürasummutus kummis? Ehk on siin keegi veel samasuguse probleemiga tegelenud ja oskab veidi nõu anda?