Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 230 97kw
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere

otsisin kuid ei leidnud, kas sellise mootoriga masinal annab küttekulu kuidagi reguleerida ka ? ostsin alles selle auto ja ei tea väga midagi, kas annab ise ka kuidagi midagi keerata või kontrollida, või tuleb diagnostikasse viia ? tundub nagu võtaks liialt palju kytet.

ette tänades.
Palju ta siis ära joob linnas ja maanteel?
Automaat või manuaal?
no hetkeseisuga tundub nagu kuskil 15-16 ja manuaal. linnas, maanteel pole veel sõitnud pikemalt, kuna alles sain auto. aga ma usun, et ta peaks ikka mõne liitri vähem võtma
Ega asi ei pruugi ainult mootoris olla, ka pidurid võivad peal olla ja veel sada imet.
Ilmselt saad isegi aru et pead remonti/diagnostikasse minema - MB-l puudub kahjuks selline rubilnik nagu "väike küttekul vaestele"; "normaalne küttekulu keskklassile"; "HC lõhnaline viiruk rikkuritele"
R129 Kirjutas:Ilmselt saad isegi aru et pead remonti/diagnostikasse minema - MB-l puudub kahjuks selline rubilnik nagu "väike küttekul vaestele"; "normaalne küttekulu keskklassile"; "HC lõhnaline viiruk rikkuritele"

BadgrinBadgrin
R129 pani i-le täpi Unibrow
Ehh.. On olemas täiesti selline nupp, kust saab edukalt reguleerida kütusekulu- see on roolist paremal, natuke allpool. Kui keerad vasakule, läheb kulu nulli, kui paremale, suureneb Sinu 15l pealeSmile

Aga teemasse- 15l on ikka palju- mul ei võta 3,0 ka nii palju. Ja neid asju, mida kontrollida, on veel rohkem. Alusta ehk põhjalikuma probleemi kirjeldamisega? Suurenenud küttekulust siin ka juttu igal pool.

Diagnoosiks paneks selle, et pead autoga diagnostikasse minema.
ok, palju selline diagnostika maksumus võib olla umbes, ja kas keegi teab pärnus mõnda kohta kus tehakse (odavalt Big Grin)
Kuidas su sõidustiil on, kas pedaal mööda põhja auto liigub või vähe rahulikum ikka, sellest söltub ka suurestiIcon_smile
Kas mootor töötab muidu normaalselt?