Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 190e automaatkäigukast
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mure selline, et auto ei taha eriti käiku vahetada. kohapealt läheb hästi ära aga maanteel kui vaja natuke kiiremini sõita siis ei taha vahetada, pöörded vahest 4000 ni(kui mu tahh ei valeta). ning vahest ka nii,et kuigi vajutan gaasi siis pöörded ei tõuse(umbes 2000 juures) ja käiku ka loomulikult ei vaheta, kuid mingi hetk enamasti siis kui vaja hakata juba hoogumaha võtma vahetab käigu ära (jalga gaasilt maha ei tõstnud). loodan et saite mu murest aru. ehk siis mis tal viga ja kas ma saan ise mure lahendada või pean kellegile 5tuhhi maksma?
5000 pole mõtet küll maksta. Automaatkäigukast tuleb kõigepealt välja reguleerida (tross). Vaadata üle võibolla kickdowni lüliti ning ka vaakumi torud. Kui need korras ja ikka käike korralikult ei vaheta, siis tuleks hüdroplokk lahti võtta ja vaadata kas on mõni kolv kinni vms. Õli seisukord on ka mõnel juhul ikka oluline (käiguvahetuse ajaline aspekt - nagu sul).
Hilejm kui mured ikka vaevavad võib kasti õlisurved ära mõõta (ja vajadusel ühte survet seadistada).Kui need kõik ei aita, siis on mingi tihend kasti õhtal ja kast vajaks lahti võtmist. Kui endal kogemused puuduvad, siis kirja teel ei suuda igatahes asja selgeks teha. Vaatan ehk leian mingi juhendi kasti regullimiseks.
W201 on vist 722.4 käigukast!
aitäh eks ma püüa veel uurida, ning kui nädalavahetusel piisavalt julgust ehk hakkan vaatama.