Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w124 automaatkasti mure
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist!

Autoks w124 2,3.bens. 91a.Ja mure automaatkastiga.Nimelt on probleemiks see, et käiguvahetus toimub liiga kõrgetel pööretel.Näiteks teiselt käigult kolmandale vahetab alles peale 2500 pööret, ning neljas käik tuleb vahest peale 80km/h ja vahest veel kõrgemal kiirusel.Autol oli kasti vahetus, alguses arvasin et on kasti rike ja panin järgmise kasti peale, kuid selle kastiga on täpselt samad sümptomid.Õlitase on normis.Oskab keegi tark midagi soovitada või kuhugipoole juhatada.
vabandan, leidsin mingi reguleerimise teemaBig Grin
Käis auto täna Hort Autos kus prooviti reguleerida käiguvahetust, kuid tulemust ei andnud.Soovitati pöörduda Silber Autosse, et nendel on kellad millega kontrollida vaakumit.Kas suudab keegi soovitada mõnda kohta veel või tulekski Silberisse aeg kinni panna?
rox Kirjutas:Käis auto täna Hort Autos kus prooviti reguleerida käiguvahetust, kuid tulemust ei andnud.Soovitati pöörduda Silber Autosse, et nendel on kellad millega kontrollida vaakumit.Kas suudab keegi soovitada mõnda kohta veel või tulekski Silberisse aeg kinni panna?

pöördu R129 poole, tal ka kellad olemas
Suht fail lugu küll ,et üritad kokkuhoida proffesionaalse teenuse pealt. Kuulad mingeid lambi tarkureid ja rõõmsalt aga vahetad kasti ja taod raha sisse tulemuseta. Retard

Loodan ,et saad oma masina toimima
...................sain abi Imre juurest
Kas w124 3.0D kasti saab kusagilt reguleerida seda, et vahetaks 3>2 käigule varem? Selleks et vahetaks 3>2 tuleb autoga peaaegu seisma jääda.
Kui gaasi pedaaalida seotud trossi keerata siis hakkab auto kohalt startima 1 käiguga ja vahetus 2>3>4 toimub juba liiga kõrgetel pööretel. Kicktown samuti ei aita, ikka jääb 3 käigu peale, kui kiirus veel alla lasta siis lööb juba esimesele.
Muidu 2>3>4 käigu vahetus sujuv, sõitta mugav.