Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Vito 2006 a
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Äkki keegi oskab selle http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html kohta kommentaare jagada. Teised müügisolevad tunduvalt kallimad. Ei leidnud teemat kus uuemat vitot kiidetakse- laidetakse. Ja kui keegi oskab samas hinnaklassis kaubikut soovitada siis ootan huviga .
mulle see meeldis, http://www.auto24.ee/used/625403
ruumikas, ja võtab vähe kütust. aga vito on ka hea, kuid see kord millal me sõitsime lastekodu ja võtsime silberist seda, mulle ei meeldinud et uuel Vitol,1500km sõitnud, oli esisildaga probleem, auto sõitis alati paremale. aga muidu see on maitse asi
Sellel jääb jõudu natuke väheks aga need natuke võimsamad on valikus sees Big Grin Tahaks sellise Vito vigasi kuulda, et mida kontrollida ja mida karta.
kris1455 Kirjutas:Sellel jääb jõudu natuke väheks aga need natuke võimsamad on valikus sees Big Grin Tahaks sellise Vito vigasi kuulda, et mida kontrollida ja mida karta.

aga samas Renu on natuke kiirem, kui vaadata tehaseandmed ja tippkiirus on sama kuid kütusekulu on linnas Renul vähem
Alates 2005 võib juba täitsa osta!

Põhivigadeks (kuni 2005) rattalaagrid, kardaan ja selle tugilaagrid. Muu nagu MB ikka, ehk roostetab ju ikka ka, seda võiks jälgida...

Ja puht isiklik arvamus on, et vana Vitoga veidi parem sõita, eriti talvel, kui uue ESP/ASR nii hullult auto lumes kinni pidurdab, et tihti välja surema kipub, kui manuaalkast. Viga selles, et tagant kerge ja veavad tagumised rattad.

Uuel võiks ka kindlalt automaatkast olla, sest 6 käiku lapata on teinekord üsna tüütu. Samas, 2. käiguga saab kohalt minna... maitse asi jällegi.

Renoo viga on see, et tagant salongist ei näe õue ka siis, kui aknad on ning igat pidi nii seest kui väljast kole kui öö.