Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mercedes-Benz muuseum
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kunagi oli jutuks , et kui uus Mercedes-Benz muuseum uksed avab võiks läbi astuda.Mõni nädal veel ja uksed avatud.Usun ,et "Onu Mati Reisid" orgunniks transpordi.Kuidas siis jääb - käime ära?
Lõoke Kirjutas:Kunagi oli jutuks , et kui uus Mercedes-Benz muuseum uksed avab võiks läbi astuda.Mõni nädal veel ja uksed avatud.Usun ,et "Onu Mati Reisid" orgunniks transpordi.Kuidas siis jääb - käime ära?


Ootoot, räägi kus see täpsemalt asub (aadress jne.)?
Hetkel sakse piitsutamas, äkki leiab ka aaega säält läbi käia. :hump:
See muuseum asub Stuttgartis.

Kohale saaks vast viidud teid-meid küll sinna. Seda siis 20 kohalise MB bussiga. Suurega Saksamaale eriti ei kipu...

Kui huvilisi on, võiks siia kirja panna. Orienteeruv hinnakalkulatsioon siis:

Klubilisele 2800.- krooni nägu, huvilisele 3050.- nägu. Ainult transport 19 maksja korral (1 koht peab jääma teisele juhile). Pagasiruumi on piisavalt, kuna haagis tuleb sappa võtta.

Tegelikult soovitaks lennuk + rong varianti - oluliselt kiirem ja valutum, ning vast odavam ka (lennukiga 1 ots Hamburgi ju miski 900.-)

Hetkel vaba veel 03. - 14. juuli

Buss oleks siis selline:

[Pilt: keskminebuss.jpg]
Mnjaaa... olen praegu Hamburgi kandis ja Stuttgart jääb suts kaugeks, aga ka siin võib näha huvitavaid kombinatsioone, täielikke iludusi, rämedat pornot ja uudiseid - "näe, Mercedes-Benz selliseid asju ka teinud!":hump:
Otsustage ise, mis on mis Confusedilly:

Ei hakanud uut teemat tegema. Kui osta lennupilet 28 päeva ette, pakub Lufthansa algusega Tallinnast Stuttgarti (ümberistumine Münchenis) edasi-tagasi alla 3000 krooni, koos kõigi maksudega. Münchenisse saab pooleteise tuhandega. Ajad klapivad ka hästi. Kampaania järgmise aasta augustini.
Räägitakse, et seal saab kõikide mudelitega proovisõitu teha. Vastab tõele?
(29-09-2010, 04:28 PM)erki232 Kirjutas: [ -> ]Räägitakse, et seal saab kõikide mudelitega proovisõitu teha. Vastab tõele?

Ei vasta
Lisax MB muuseumile on Stuttgardi lähedal Gaggenaus ka Unimogi muuseum:

http://www.unimog-museum.com/index.php?id=140

http://www.benzworld.org/forums/unimog/1...hotos.html

Stuttgardis asub ka Porsche muuseum:

http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_Museum,_Stuttgart

Kui nüüd suvel Saxa MB- de kogunemisele minek võix ka need muuseumid üle vaadata.
(06-12-2010, 01:48 AM)Werewolf Kirjutas: [ -> ]Stuttgardis asub ka Porsche muuseum:

http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_Museum,_Stuttgart

Kui nüüd suvel Saxa MB- de kogunemisele minek võix ka need muuseumid üle vaadata.

Nad asuvad suht üksteise lähedal ca 15- 20m sõitu. Nende külastamiseks varuda min. 1 päev, kes ei ole käinud kindlasti soovitaksThumbsup
Käisin ise septembris Stutgartis ja külastasin ka kahte Mercedese tehast (Untertürkcheim ja Sindelfingen). KUSJUURES need külastused on täiesti võimalik lihtsurelikele, lihtsalt etteteatamise tähtaeg on mõnes kohas suhteliselt pikk ca 4 nädalat. Tore on vaadata kuidas 15 SLSi ning 3 Maybachi kõrvuti seisavad ja nende taustal foonina kümned S klassid liinilt välja vuravad. Ja ega tööprotsess ise on ka päris julm - tuhanded robotid keevitavad ja majasuurused valtsid pressivad uksi jne. JULM.

Vali ise kus linnas ja mis mudeleid vaadata tahad
http://www.mercedes-benz.de/content/germ....0003.html
http://www.mercedes-benz.de/content/germ....0003.html
http://www.mercedes-benz.de/content/germ....0003.html


MB muuseumi jaoks on fännil vaja päev. Kui kuulata Audio Guide siis läheb ikka mõnusalt aega. Porsche muuseumisse ei viitsinud minna, kuid usun et seal saab kiiremini.

Baden-Würtenbergis on kokku vist 8 MBdega seotud ajaloolist kohta mida huvilisel vaadata soovitaks. See tähendab mõnusat trippi ikka. http://www.mercedes-benz-classic.com/con...#chapter=1 Gottlieb Memorial, Gottlieb House, Benz House, Benz Museum, Maybach *Museum, Unimog Museum
+ classic center
+ MBmuseum
+ tehased (üks on muuseumi kõrval - seal näidatakse mootorite kokkupanekut + teine on ca 25 km linnast väljas ja seal (suurim MB tehas maailmas) näidatakse valtsimisliine, keevitusliine ja lõppmontaaži)