Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: 560 SEC katuseluuk
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sõber soetas omale pealkirjas nimetatud isendi, aga sai kaubapeale portsu suuremaid ja väiksemaid vigu. Kasutasin otsingut, aga midagi konkreetset ei leidnud.
Niisiis, müüja ütles, et katuseluuk ei tööta. Aga üks tegelane ostustas siiski ükspäev luugi avada. Lahti jooksis ilusti, aga kinni enam mitte, juhipoolt ei lähe tagumine nurk enam üles tagasi. Käega lükates saab luugi katusega tasaseks, kuid kiirendades ja ebalegaalsetel kiirustel vajub luugi tagumine osa tuule survel alla. Või tõuseb hoopis üles.
Ehk oskab keegi hea nõuga aidata. Kuidas lahti võtta luuki, ilma et suuremaid kuhjusid tekitaks? Kas jupid, siinid jms kattuvad mingite teiste mersude juppidega?
Esmalt tahaks katuseluugi kuidagi n.ö konstantselt paika saada, et lumi vahele ei sajaks. Ja/või teiseks süsteemi tööle saada.


Veel üks küsimus, mis "lüliti" kõrvalistuja turvavöö vastuse küljes on, mida see teeb? Ah jaa, isend 1988.a väljalase ja kompuutriga (mis samuti ei tööta Icon_lol )
Tänud ette.
Lase luuk poole peale lahti, lükka sõrmed luugi polstri vahele ja sikuta tüüblitest lahti, seejärel tõmba ettepoole polster küljest. Siis lase luuk ilma polstrita kinni ja näed mis seal katki on. 99 prossa et juhtsiinil on miski viga. Ise ostsin uued esindusest ja hind oli kuskil 900.-  üks pool