Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: C280 w202 tühikäigupöörded kõrged
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probleem nimelt selline, et soojast peast hoiab pöörded 1200-1300 peal, samas külmast peast on 700 ringis. Muidu sõidab ja käivitub normaalselt, küttekulu ei ole veel jõudnud mõõta kuna auto alles ostetud. Korra sai proovitud kiirendada ja kõrgete pööretega sõita, pärast seda käis natuke aega kuumast peast ka 700 pöördega nagu peaks.
Enne ostmist oli auto millegipärast paar aastat seinud, ei oska öelda kas see võib olla midagi põhjustanud.Icon_confused
mis aasta oma see auto sul on?  Kui sul on V6 mootoriga see siis on normaalne see.    Tegemist siis EGR klappiga mis hoiab sul pördeid üleval ja seda selleks et katalisaatorieid soendada kiiremini töö temperatuurile. Ühesõnaga roheliste värk.

Pöördeid hoiab üleval mingi minut kaks oleneb sellest kui külm õues on.
Ja seda siis ka ainult külma mootoriga.
kaspar Kirjutas:mis aasta oma see auto sul on?  Kui sul on V6 mootoriga see siis on normaalne see.    Tegemist siis EGR klappiga mis hoiab sul pördeid üleval ja seda selleks et katalisaatorieid soendada kiiremini töö temperatuurile. Ühesõnaga roheliste värk.

Pöördeid hoiab üleval mingi minut kaks oleneb sellest kui külm õues on.
Ja seda siis ka ainult külma mootoriga.

94a. tavaline r6, külmast peast peavadki pöörded nats kõrgemad olema, aga antud juhul on ka pärast pikka maanteesõitu pöörded 1200 peal. Vahest hoiab ka ilusti 700, kuid ma ei saa aru millest see oleneb.
lase drosselklapp ära puhastada,võibolla aitab.