Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: C200 CDI 2004 a püsikiiruse hoidja jamab!!
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
probleem järgmine et püsika kang ei toimi enam.Oskab keegi öelda palju maksab ja kas ise annab vahetada või Silberi teema rohkem.
Tafka007 Kirjutas:probleem järgmine et püsika kang ei toimi enam.Oskab keegi öelda palju maksab ja kas ise annab vahetada või Silberi teema rohkem.
Spidokale mingit teadet ei viska? Kui kang füüsiliselt katki, siis võid ju romulast teise võtta, muidu ikka diagnosti.
wdb240 kasutajaga kontakteeru
ei viska teadet ainult alumises asendis pidurdab kiirust viskab LIM tule põlema ja muud midagi.Uurisin 1800 EEKU Silberis uus lüliti
Ei saa aru mida räägid. "Ei viska teadet ainult alumises asendis"; või ei viska teadet NING ainult alumises asendid pidurdab! Seetõttu ongi eesti keeles kirjavahemärgid ning sidesõnad, et Sinu mõte jõuaks ka meieni - tegelikult on see üldise kirjutamise põhimõte.
Aga seal "kangis" on vist takistite süsteem ja need kipuvad jah lolliks minema.
Loe mu eelmist postitust kui tahad targemaks saada, kui ei siis mine osta Silberist uus ja lase külge panna kah seal. Kuigi siis tekib küsimus, et miks inimesed üldse forumisse kirjutavad kui ka kohe võiks Silberisse minna.
Kas kangi peal ka kollane tuli põleb? Äkki on LIM funktsioon sisse jäänud. Vajuta tempomaadi kangile otsa poolt ja siis peaks kustuma ka LIM tuli. Noh nagu pastaka vajutamine.
MB on ühe hoova alla ära peitnud kaks funktsiooni.1) tempomaat kogu oma funktsioonidega 2) Limiidi seadmine,et masin ei sõidaks kiiremini kui soovitud kiirus. Kahe erineva funktsiooni vahel saad valida kangi nuppu sisse/välja vajutades. ei tea.. äkki on sellest abi. Kui aga eelnev jutt sule juba teada oli, siis muud polegi kui testri alla vaja minna.