Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Kus autot pesta saaks?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna käsipesulate järjekorrad ulatuvad kohati suisa ülejärgmisesse nädalasse...

Siis mõtlesin et kas kuskil sellist teenust tõesti ei ole, et saaks ise auto puhtaks pesta - maksaks ruumi ja vee eest? Või maitia. Ehk on kellelgi tallinna kandis anda vooliku otsast törts vett? Suht kole lugu.. Musta autoga imelik sõita.
Midagi sellist peadsilmas võiSmile

[attachment=875]
ei jumala eest ei! see rikub ju auto ära Confused
Vanasti oli Järve Nestes selline teenus,ega enam vist pole........Silberi poolses küljes kus harjapesu-autod välja sõidavad pesulast.

Mine Statoili,saab kahh suht normaalselt puhtaks.
ei ole oma aasta aega juba statti nägu näidanud. ei plaani ka niipea Smile
vähemalt musta auto rikuvad need veenired ära mis pärast kere külge valgetena kuivavad. vaevalt tumesinisega paremgi lugu on.
esialgu leidsin ühe naisterahva kes lubas voolikast pakkuda Smile
Kas Männiku puumarketi õuel olev käsipesula kah pika järjekorraga? Üldiselt neil kliente vähem - koopas tegutsevad Wink

Mina nende tööga seni rahule jäänud. Helista 5096418 ja küsi. 125 eegu eest saab survepesu, kummimatid puhtaks ja mingeid niresid minu autodel pole ilmnenud - vennad viitsivad tööd teha...
Ehh, kui sa pesed autot tihedamini, kui 2x aastas, siis teeb stati survekas väga hea töö, kui võtad kuldpesu, siis ei jää ka nedi rante. Ise olen statoili pesuga väga rahul ja IMO ainuke tõsiselt võetav harjavaba pesu, kui enne viitsid leotusainet ka peale pritsida, saad väga korraliku tulemuse... Vältimaks järjekordi tuleb käija hommikul väga vara või siis hilja õhtul-öösel... Sama kehtib ka jazzi kohta...