Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: K: w124 ratas tagant viskab?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere!
siuke mure et mb e230( w124 kere, 2,3 mootor, 100kw, automaat,86 aasta.) tagumine ratas viskab peale kannaka tegemist.. et äkki keegi oskaks öelda mis viga?
Pane varuratas alla, saad vastuse kätte. Eks velg või rehv kõverad.
okei.. tunkisin ratta üles ja selgus et seest poolt kummist traadid väljas(vähe ,aga ikka oli) ja ratas loksus(umbes 1cm)... nagu oleks laager läbi.. sest enne seda kui viskama hakkas ulus ratta laager või laagrid.. aga tagavara ratast ei saand panna sest mul praegu 16 tolli all ja tagavara 15.. ja minu teada ei tohi vedavale sillale erineva kõrgusega panna..
kas siis kellegil pole siukest asja ennem olnud?
arvatavasti tuleb teha taga sillaregulerimine vxi mxni tagasilla kang on l2bi!
hmm.. aga aind tagumine parem ratas viskab..
Viskab ta sul selle pärast, et rehv punnitab(loe traadid väljas) ja nii ongi. Tõstad auto maast lahti ja lased ratta veerema, kui vel kõver, siis näed velje serva järgi ära, kas jõnkab või mitte. Kui velg kõver ei ole, siis olen täiesti kindel, et rehv viskab.
Ja prooviks võid selle varuratta alla panna küll. Lühiajaliselt ei tee ta midagi, kuid pikemal sõidul hakkab difrile.
Lisaks juurde et mul sama viga. Vibratsioon on keres ja kõige paremini tunda kiirusel 40 - 50. Rehvid panin uued, veljed samuti uued(loe uhiuued) ja probleem ei ole kadunud. pakun ise pigem et mõni rumm kõveraks läinud löökaugust läbi sõites, kuna kannakat ei harrasta. vahet pole kas mootor töötab ja kas vedu taga või mitte, vibra keres ikka. Arvan et sul sama probleem, et mõni rumm kannatada saanud.
eks ma proovin lähiajal ära..
äitähh aitamast korras..! teema lukku
Millega oli siis tegu?
rehv punnitas ja rattalaager..