Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Mersedese tunki ja infot ???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ostsin siis w124 300d 87. aasta isendi ja sellel puudub tõste tunk, kaas kellelgi oleks pakkuda odava raha eest või kasvõi ns ära anda ???? samuti pole leidnud selle müra allikat, mis tekib kui sõita linnas 3-4 käiguga ja pööre alla 1500-1600, terve kere väriseb sellest. Samuti tahaks teada kuidas ma luugi maha saan nii, et midagi ära ei lõhuks väga, kui luuk ei sõida taha mitte grammigi, aind saba kergitab ja siis ei lähe seegi vabatahtlikult tagasi, need alumiiniumist siinid vms on ühel pool pilbasteks ja tross(id) panevad tyhja katuse vahel igatahes. Ja kas selle aasta mudelile oli ka saada õhkpatjadega vms istet, sest mul on selline igatahes, aq see ei tööta, voolikud jooksevad istmesse aq osa juhtmeid ripendab istme all ja no kas seda on võimalik kuidagi ka toimima saada. Kas veel keegi teab kuidas kindlaks teha täpselt millised pidurikettad kõverad on, sest mul oma pillub pedaali tagasi ja silmaga ei erista hästi sellist asja sellel isendil, tavaliselt vist peaks esimesed olema kõverad, kui nad kõveraks on lastud, tagumised ei kipu minema vist.
Ja veel, selline asi et roolil on lõtk, see peaks olema siis roolisüsteemis??? või võib ka rooliotste viga olla ??? kalliks selle remont võib minna?
ja yks asi veel, miks mul spidokas petab täiega, mingi oma 15 kiltsa, oli opel astra gsi varem ja nyyd Mercedes-Benz peale tulles vaatasin algul, et tundubki suure autoga nii aeglane sõit või, 130 kella peal ja kõik panevad mööda, ja kui yks tädike mazda rondiga mööda lasi minu 135 pealt sis hakkasin tõsiselt oma spidokas kõhklema, kambjas näitas kiirusmõõdik tegeliku kiirust 50 kui spido peal oli ca65 km/h
rehvid on 195/65/r15
Lõhnab isearetatud masina järele... 15 km on parajasti diisli ja bensuka difrite vahe. Lihtsalt huvist küsin, kas kelladel on ka Economy seier?

Kuskandis seda tungi vaja on? Harjumaal saad minu käest, miskise 75 eegu eest. Kasutatud, kuid korralik.

Müra allikaid võib olla palju. Esimese hooga kahtlustaks mootori või käigukasti patju. Seejärel keresse võtvat summutit. Või mõnda pinge all olevat toru-trossi...

Roolisüsteemis on alati mingi lõtk - ikkagi tiguülekanne, mitte hammaslatt. Aga lõtk peaks olema roolirattal mitte rohkem, kui paari näpu jagu...
Rooliotsad maksavad paarsada kohalikku raha, keskvarras rohkem. Peale roolisüsteemi näppimist tasub teha sillaregull.

Katuseluugi kohta on juba kirjutatud, kasuta otsingut.
Noo ise liigun tartu ja võru vahet, tartus nädala sees ja võrumaal vanemate kodus nädalavahetustel. Aga economy seierit mul pole ja taustvalgust ka pole, kas krt on sis kõik pirnid lambist läbi või on asi milleski muus.
maix77 Kirjutas:Noo ise liigun tartu ja võru vahet, tartus nädala sees ja võrumaal vanemate kodus nädalavahetustel. Aga economy seierit mul pole ja taustvalgust ka pole, kas krt on sis kõik pirnid lambist läbi või on asi milleski muus.

Proovi odomeetri nullimise nuppu keerata, edasi-tagasi ja isegi kummalgi pool üle lõpuasendi veidi jõudu kasutades.

Tehnilise poole pealt öeldes võib asi olla reostaadi kontaktpindades, nad ei saa piisavalt head kontakti.
Tänud vastuste eest, see vana odav Mercedes-Benz on ikka yks huvitav masin, igal sammul leiad yllatusi, eks näis, kui finantsi on piisavalt, siis võiks masina projektikaks teha, kui ei sis kevadel maha müüa ja uus mingi kupee vms osta, igatahes hetkel tahaks naq endale ja teistele võimalikult turvaliseks saada masina, sest tagapidureid pm polegi :S torud läbi mädanend 2 tk kolmest kõrvalistuja poolt jooksvast torust :S Ja tahaks ülevaatuse ka ära teha nii, et keegi ülevaatuse meestest suure mutrivõtmega vastu pead andma ei peaks ja näpuga kuusakoski poole ei näitaks, sest tuleb tunnistada, et masin on päevi näind. Küll siis hiljem asuks vaatama, mis veel vaja teha ja kuda masin allilmast tagasi tuua. Kuid Mercedes-Benz isegi rondina lausa vastikult mugav, vaikne ja soliidne. Mõnus rsk. Väljast polegi hullu samas kui roostes sumpa ots ja kerged roostetäpid ja kellegi kehv värvitööaretus välja arvata, üllatav, masin on ju vanem kui ma ise.
Aga kas kellelgi tunki on siis tartu või võru kandist??? see pakkumine oli hea mis tehti, aga natsa kaugel :S