Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: Signaga probleemid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Selline mure,et autol(250D) ei tule enam alarm maha. Isa näppis rooli all olevat nuppu ja siis tõmbas udutuled peale. Nüüd ei ole enam võimalik autot käivitada ja juurde minnes hakkab alarm sigakõvasti röökima. Et mis võivad olla oletatavad põhjused? kuidas saaks probleemist võitu?
Mis auto, mis aasta, mis signa jne... Selgeltnägijad on õhtul @kan2.
mb 250D(W124), 1993a ja signa on mongoose.
Mongoosesid on päris palju erinevaid mudeleid. Kas puldi patakas on ikka täis? Teist pulti pole? Võid proovida ka karjuvasse autosse istuda, süüte sisse keerata, vajutada korra seda sama nuppu mis kuskil peidus ja siis süüte välja keerata. Võib juhtuda, et signa tuleb maha ja auto jääb vait.
On küll varupult ka olemas, käisin ostsin mõlemale uued patakad ka, aga ei mõika kumbki hetkel. Keerasin ka süüte sisse, kui signa karjus ja vajutasin seda nuppu, jällegi kasu ei midagi. Signa ühel hetkel jääb ise vait, aga mõne aja pärast hakkab lihtsalt uuesti röökima. Seda siis kui keegi auto kallal toimetab.
Võid proovida veel, see pin-kood võib olla 1-9.
Proovisin, õnnetuseks tolku ei midagi. Peaks ma veel midagi teadma? peavad kõik uksed aknad kinni olema, kui süüdet sisse-välja keeran? on sel nn pin koodil mingi ajalimiit ka, kui kiiresti ma pean suutma kuni üheksa korda süüdet sisse-välja kruttida?
Oskab keegi öelda, et kui immo hoopis maha võtta masina pealt, et siis saan auto käima?
Ma ei ole 100% kindel kuidas sinu alarm töötab, kuid siiski, ehk on abi.

Kunagi ammu sai tsiklile uut el.skeemi tehtud. Sealt avastasin, et mootori-stopp-nupp ei lõiganud mingit juhet läbi vaid pani just kokku. Minu remostar260 alarmi immo töötab samal mõttel, kuna kui alarm välja kiskuda, siis auto läheb endiselt käima ja kõik on OK. Seega pakun välja, et alarmikarp eemaldada.

Alarmid võivad ka "lolliks" minna, kui aku on liiga vana ja ei suuda enam oma tööd teha (..samas, siis peaks ta nii tühi olema, et su auto süüdegi sisse ei lähe enam.) Osad alarmid tahavad, et kui sa aku eemaldad momendiks ja tagasi paned, et siis PLUSS-klemm läheks kõige viimasena, muidu lähevad lolliks ja hakkavad tõrkuma.

Kindlasti, kui lahendust ei leia, kuid ta kohutavalt lõugab, et siis ühenda alarmi-"speaker" lahti. Vilgub edasi, kuid vähemalt pea ei valuta.

PS: Alarmi ja kesklukustusega mängides jäta mingi aken lahti. Mul alles oli probleem, et kesklukustus ei töötanud ja pult vedeles vees..seega oli kutu..ukselukud on kas teise võtme jaoks või kiilunud, seega kui ma avastasin, et kaitse oli läbi ja ta siis asendasin Big Grin läksid kõik uksed lukku ja ma ei saanud mitte kuidagi enam sisse..
Sai juba vaikselt immo kallale mindud, auto saab nüüd käima. Alarm jäi veel peale, kuid täna sai veel natuke juhtmeid lahti ühendatud ja nüüd auto enam ei lõuga, kuigi midagi on veel taga, sest vahepeal midagi tiksub regulaarsete vahedega. Peab veel natuke uurima ja puurima, vb saab õhtuks korda.
Uute odavamate signade hinnad algavad 900 kroonist.
Juhtmed on ju kõikk veetud ja ühendatud, vaheta karp välja ja ära valuta pead.
Enam ei peagi valutama, ptüi ptüi ptüi Big Grin Nüüd masin käib ja funksib ka esialgu kenasti.