Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum

Täisversioon: w211 xenon tulede probleem
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

tenotelgma

Teema lukku
vaata kaitsmeid,kas vool tuleb üldse peale
Tõenäoliselt tule all olevas Xenoni eelsüüte plokis kui voolud  ikka  tulele  tulevad??? .Vanematel oli eelsüüteplokk ja tule reguleerplokk ühes tükis. Uuematel on need eraldi plokid.
kui pirn töötab ja mõnikord vilgub või üldse ei põle ühes kuid teises ok siis sulle vaja ploki vahetada
jah, mitteoriginaal maksab 200eek
Mitteoriginaal?????? Ega siin silmas ei peeta hiina universaal plokke.UUUUUU pärast ei saa raadiot kuulata, kui tuled ees põlevad.
Sellise hinnaga võtaks ka 10 tükki kui ikka tõesti originaali koopia on.
minul on olemas originaal omad kuid 1500eeki aint 2 plokki
No mõtleme nüüd läbi kuidas seda tuld korda saada.
Ostame sealt selle xenon ploki 450 eek ilmselt on sul vaja ka siis uut hiina D2S lampi, mis sobiks kokku selle plokiga 315 eek. Võibolla on olemas ka juhtme jätk originaal D2S lambile.
siis tuleks puurida sinna tulesse auk ja panna see juhe tule sisse. Plokk ise kuidagi peita sinna tule juurde. Siis lõigata läbi tulesse minevad juhtmed ja ühendada need selle uue plokiga. Ma nüüd ei oska ütelda, mida arvab sellest see vana xenoni ploki kes omab ka xenoni kontrollimisfunktsiooni ja tulede reguleeringut.Äkki hakkab see virisema, et tuli ei põle, kuigi esi kaitsmeplokk ütleb et miks ta ei põle .meie küll anname voolu kuhugi ja see peaks xenon olema.
Sellise auto puhul võivad olla erilised tagasilöögid elektroonika kohapealt. +Surisev raadio nagu sai ennem mainitud. Mina soovitan sul panna originaal xenoni aju ja asi vähemalt kindel. Läbi lähevad nad kahel põhjusel.Kas saavad niiskuskahjustuse või on lamp juba nii vana ja vilets, et võtab käivituseks rohkem voolu ja surmab vähehaaval eelplokki.Anna oma vin kood ja ma katsun aru saada, mis tyypi sul seal asjad on.
wdb240 Kirjutas:Mitteoriginaal??????  Ega siin silmas ei peeta  hiina  universaal plokke.UUUUUU  pärast ei saa raadiot kuulata, kui tuled ees põlevad.
Sellise  hinnaga  võtaks ka  10 tükki kui ikka tõesti originaali koopia on.
tavaline hiina junn ikka, sellega ple ju sittagi teha.

kindlustused korjavad laksu pand autode plokid-pirnid kokku, äkki neilt õnnestub midagi saada...


edit: ei lugend viimast posti läbi, sellise pornoga saab jah... Puke
Pirne ja plokke võid vaadata ka Maroli lehelt.
Inimesed, ärge toppige neid krdi hiina plokke. Mul juhtus nii, et kui läksin autole kaskoeelset ülevaatust tegema, siis selgus, et parempoolsel esitulel oligi see hiina plokkRetard millest siin teemas juttu.Ma polnud ise süvenenud eelnevalt ka esituledesse. Nad ütlesid irve näol kohe,et mis see sul siin on? Ma kehitasin õlgu. Selliseid isearetatud hiina xenoneid kindlastus ei korva ja kasko jaoks mul xenoneid pole. Hiljem siis asjasse süvenedes sain asjale pihta. Autol ikka tehasest xenonid ja aut. kõrguseregulaator olemas. Lihtsalt parempoolne plokk oli läbi ja pandud oli hiina plokk, lisaks juhtmed ära ratsitud. Lasin panna siis uue ploki ja uued pirnid ning juhtmed korda teha.
Üks võimalus on veel lammutustest otsida, kasutatud plokid maksavad miskit 100 €
(04-12-2012, 12:05 AM)Makuvap Kirjutas: [ -> ]Inimesed, ärge toppige neid krdi hiina plokke. Mul juhtus nii, et kui läksin autole kaskoeelset ülevaatust tegema, siis selgus, et parempoolsel esitulel oligi see hiina plokkRetard millest siin teemas juttu.Ma polnud ise süvenenud eelnevalt ka esituledesse. Nad ütlesid irve näol kohe,et mis see sul siin on? Ma kehitasin õlgu. Selliseid isearetatud hiina xenoneid kindlastus ei korva ja kasko jaoks mul xenoneid pole. Hiljem siis asjasse süvenedes sain asjale pihta. Autol ikka tehasest xenonid ja aut. kõrguseregulaator olemas. Lihtsalt parempoolne plokk oli läbi ja pandud oli hiina plokk, lisaks juhtmed ära ratsitud. Lasin panna siis uue ploki ja uued pirnid ning juhtmed korda teha.
Üks võimalus on veel lammutustest otsida, kasutatud plokid maksavad miskit 100 €

nüüdsetel uuematel hiina plokkidel pole häda midagi, maksab 20 euri ja originaalkupatus maksab ca 150 euri. Reaalset vahet suurt ei ole, ainult teadmine et su mercedes on jälle natuke vähem mercedes. Ka minu omal on eelmine omanik sinna selle hiinaka pannud, samuti plaan puhtalt auto korralikkuse nimel see millagi korda teha originaali peale. Samas raadiot ei sega aga aeglasema süttimisega on natuke ja kui tuledega klõpsutada sisse välja siis on kolm korda esimese korraga süttimata jäänud kolme kuu jooksul. Ühesõnaga minu jaoks pole see selline viga mille pärast peaks muretsema.